UFC superzvaigzne Džons Džounss atkal tiek aizturēts par braukšanu alkohola reibumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džons Džounss
Džons Džounss Foto: AFP / Scanpix

Viens no spilgtākajiem UFC cīkstoņiem Džons Džounss atkal ir nonācis arestā. Šoreiz amerikānis aizturēts par uzreiz vairākiem pārkāpumiem, vēsta "Bloody Elbow".

Tiek ziņots, ka Džounss arestēts ASV pilsētā Albukerkē aptuveni plkst. 1 pēc vietējā laika. Policisti apturējuši Džounsa auto pēc tam, kad tuvumā izdzirdējuši ieroča šāvienus.

Cīkstoņa mašīnā tika atrasta ceturtdaļpilna, atvērta alkohola pudele, kā arī pielādēts šaujamierocis, kā arī tukšas patronu čaulītes. Tiek ziņots, ka alkohola līmenis cīkstoņa asinīs divas reizes pārsniedzis atļauto.

Kopumā Džounsam ir izvirzītas veselas četras apsūdzības - par braukšanu alkohola reibumā, atvērtas alkohola pudeles pārvadāšanu mašīnā, neatļautu šaujamieroča izmantošanu, kā arī Džounsa auto nav bijis apdrošināts.

Džounss ir atbrīvots no uzraudzības, bet ne viņš, ne cīkstoņa komanda nav nākusi klajā ar paziņojumiem.

Šī, kā jau minēts, nav pirmā reize, kad Džounss ir pārkāpis likumu. Jau 2012. gadā viņš pie stūres sēdās alkohola reibumā. Trīs gadus vēlāk viņš tika apsūdzēts par ietriekšanos kādas grūtnieces auto un aizbēgšanu no notikuma vietas. Aizvadītajā gadā cīkstoni apsūdzēja kādas striptīza kluba viesmīles žņaugšanā.

Džounss savas karjeras laikā ir izcīnījis 26 uzvaras un piedzīvojis vienu neveiksmi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu