Markus Riva komentē Eirovīzijas atcelšanu: Domāju, ka kāds mani pasargāja (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju mūziķis Markus Riva, kura neiekļūšana šā gada "Eirovīzijas" nacionālās atlases finālā raisīja plašas diskusijas, nu paudis savu viedokli par notiekošo pasaulē un konkursa atcelšanu. 

"Par "Eirovīzijas" dziesmu konkursa atcelšanu runājot, viss dzīvē notiek tā, kā tam jānotiek. Un manā gadījumā acīmredzot tā tam bija jānotiek. Žēl, protams, ka šis pasākums atceļas, bet tiešām šobrīd tā nav primārā lieta. Domāju, ka kāds mani pasargāja. Daudzi draugi ir smējušies, ka labi, ka neesmu piedalījies "Supernovā", un labi, ka mani nekur tālāk nepalaida, jo tad būtu vēl lielāks "aplauziens"," žurnālam "Vakara Ziņas" skaidro mūziķis.

Vaicājot, kā viņš pavada laiku pašizolācijā, Riva stāsta, ka pievērsies lietām, kam iepriekš nav bijis laika - mājas kārtošanai un mantu šķirošanai. Tāpat mūziķis turpina mājās sportot un mācās gatavot dažādus vegāniskus ēdienus. 

Jau vēstīts, ka šā gada "Eirovīzijas" dziesmu konkurss Roterdamā, Nīderlandē Covid-19 draudu dēļ atceļas. Saskaņā ar "Eirovīzijas" noteikumiem, konkursā katru gadu var piedalīties dziesmas, kas publiski izskanējušas ne agrāk kā iepriekšējā gada 1. septembrī. Tas nozīmē, ka 2021. gada konkursā ar dziesmām, ko valstis izvirzījušas 2020. gada konkursam, piedalīties nedrīkstēs. Dalībai konkursā var pieteikt 2020. gada nacionālajās atlasēs uzvarējušos izpildītājus, bet, ievērojot konkursa noteikumus, viņiem šādā gadījumā ir jānodrošina jauns skaņdarbs.

Latvijas Televīzija par to, vai nākamgad uz lielo Eirovīziju sūtīt konkursa “Supernova 2020” uzvarētāju Samantu Tīnu, lems pēc ārkārtējās situācijas beigām.

Ārkārtējā situācija Latvijā ir izsludināta līdz 14. aprīlim.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu