Laima Vaikule par apkārt notiekošo: Visiem vajag būt savās mājās un nekur neiet (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Laima Vaikule.
Laima Vaikule. Foto: Ieva Lūka/LETA

Dziedātāja Laima Vaikule izdevumam "Vakara Ziņas" pauda savu viedokli par apkārt notiekošo ar koronavīrusu, kā arī atklāja, ko viņa dara pašizolācijas laikā. 

"Domāju, ka man vajadzētu skaļi pateikt, ka cilvēkiem šodien ir jābūt apzinīgiem. Es šo laiku pavadu mājās Jūrmalā un eju tikai uz mežu ar suņiem pastaigāties. Tas ir viss, ko mana ģimene dara šajā laikā. Un dzīvojam tādu pašu dzīvi kā līdz šim. Paldies Dievam, ka mums ir ko darīt," izdevumam pastāstīja mūziķe.

Cilvēkiem māksliniece ieteica pašizolācijas laikā iemācīties kādu jaunu valodu. "Piemēram, tie, kas nezina, var iemācīties latviešu valodu. Vairāk dzīvoties internētā. Arī mēs tā darām!"

Tāpat Vaikule pastāstīja, ka ļoti rūpīgi seko līdzi savai veselībai, izmantojot sejas maskas un roku dezinfekcijas līdzekļus.

"Kāpēc es visus piesaucu uzvesties un klausīt valdību? Lai tas viss varētu ātrāk atjaunoties, lai mēs ekonomiski neciešam. Ne tikai sevis dēļ, ne tikai tā dēļ, lai nenomirtu. Visiem vajag būt savās mājās un nekur neiet. Šis laiks ir arī domāts tam, lai mēs pārdomājam savu dzīvi," pastāstīja mūziķe. 

Ārkārtējā situācija Latvijā ir izsludināta līdz 14. aprīlim.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu