Kuruca nākamā tiesas sēde tiek pārcelta uz vēlāku laiku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: www.nba.com/nets

Tiesas sēde, kurā par uzbrukumu savai partnerei tiek apsūdzēts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs no Latvijas Rodions Kurucs un kurai bija jānotiek 30.martā, atlikta uz nenoteiktu laiku, ceturtdien ziņoja laikraksts "New York Post".

Sportista advokāts Alekss Spiro laikrakstam "New York Post" pavēstīja, ka lieta tika administratīvi atlikta, un tās izskatīšanai tiks noteikts jauns datums.

Jau ziņots, ka Kurucs septembra sākumā Ņujorkā tika īslaicīgi arestēts par jūnijā pastrādātu uzbrukumu savai draudzenei. Kurucs 3.septembrī ieradās tiesā, kurā pret viņu netika izvirzītas prasības, basketbolistam izvairoties no drošības naudas.

Spēlētājam gan nācās atgriezties tiesas zālē oktobrī un janvārī, bet abas sēdes tika pārceltas. Janvāra sēde tika pārcelta uz 11.februāri, jo apsūdzību virzošie prokurori iesniedza lielu apjomu ar pierādījumiem.

Sportista advokāts Alekss Spiro toreiz norādīja, ka viņš saņēmis jaunus pierādījumus, kurus nav bijis laika izskatīt. Tāpēc Bruklinas Krimināltiesas tiesnese Kvinda Santakrosa nākamo tiesas sēdi nozīmēja 30.martā.

Kurucs tiek apsūdzēts trešās pakāpes uzbrukumā, tāpat viņu apsūdz par uzmākšanos un draudu izteikšanu.

Par vardarbību ģimenē, atkarībā no pārkāpuma smaguma, NBA iepriekš piespriestas diskvalifikācijas no sešām līdz 24 spēlēm.

Latvijas basketbolists līdz 2019./2020.gada sezonas apturēšanai nebija izkarojis stabilu vietu Bruklinas "Nets" sastāvā. "Nets" spēlētājs šosezon laukumā kopumā devies 39 spēlēs, caurmērā laukumā pavadot 12,8 minūtes, kuru laikā vidēji gūti 4,2 punkti un izcīnītas 2,5 bumbas zem groziem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu