Sestdienas horoskops: 28. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 28. martam.

AUNS Tev šobrīd pats svarīgākais būs darba lietās notiekošais. Ja līdz šim paredzētos pienākumus būsi izpildījis, tad tagad ļausi sev atvilkt elpu; ja ne, pilnā sparā turpināsi iesākto, kamēr nebūsi sasniedzis finiša līniju.

VĒRSIS Saskarsmē ar mājiniekiem būsi maigs un pretimnākošs. Labprāt ļausi, lai tuvinieki nosaka dienas plānus, rūpējas par tavu labsajūtu. Pēcpusdienā vari kļūt ļoti domīgs, filozofisks.

DVĪŅI Ikdienas gaitās velti vairāk uzmanības saturam, nevis formai. Centies attīstīt garīgo pasauli, savu viedumu, paplašināt zināšanas. Lielisks dzīves pieredzes avots būs vecāki un vecvecāki.

VĒZIS Atvasītes negribot provocēs uz strīdiem, izrādīs sava rakstura negantākās puses. Taču tu būsi gana savaldīgs, lai neradītu konfliktsituācijas, visas domstarpības risināsi mierīgā sarunu ceļā.

LAUVA Veicot savas saimniecības uzkopšanu, piepeši var aptrūkties pacietības un pārņemt pēkšņa vēlme ļauties saviesīgai izklaidei. Otrā pusīte par tavu kraso plānu maiņu nebūs pārāk iepriecināta.

JAUNAVA Nedari neko pienākuma pēc. Ja tiec aicināts uz pasēdēšanu kompānijā, kura tevi nesaista, nekautrējies atteikties. Labāk velti laiku sirdij tuvākām lietām, centies sevī visādi vairot optimismu, dzīvesprieku.

SVARI Izglītosies, centīsies uzņemt jaunāko informāciju par notiekošo profesionālajā lauciņā. Došanās ārpus mājas īpaši nevilinās. Tu daudz labāk jutīsies savā ierastajā krēslā, ar karstu kafijas krūzi rokās.

SKORPIONS Tev veiksme smaidīs ģimenes dzīvē, mīlas lietās. Sevišķi to izjutīs Skorpioni, kuri nesen sākuši kopdzīvi. Nav izslēgts, tā vai citādi, bet tiks cilāti ar ģimenes pieaugumu saistītie jautājumi.

STRĒLNIEKS Lieliski iejutīsies sabiedrībā, radīsi par sevi ne tikai erudīta, bet arī asprātīga, interesanta cilvēka iespaidu. Kāds Strēlnieks labprāt ļausies jaunai mīlas dēkai, baudīs citus dzīves priekus.

MEŽĀZIS Zvaigznes saka priekšā, ka tavas un ģimenes locekļu vēlmes attiecībā uz brīvdienas pavadīšanu būs saskanīgas. Ja vēl piekritīsi iegādāties atvasīšu kāroto mantu, vispār tiksi uz rokām nēsāts.

ŪDENSVĪRS Neatteiksi sev gastronomiskos priekus. Arī otrā pusīte labprāt nobaudīs kādu kulinārijas brīnumu. Lai diena paietu pēc iespējas bezrūpīgāk, atturies no ilgstošas atrašanās pie auto stūres.

ZIVIS Par profesionālajām lietām negribēsi ne dzirdēt. Tevi aicinās miers un otrās pusītes sabiedrība. Ja vēlies, vari doties dabā, baudīt sportiskas aktivitātes, pēc kurām īpaši noderīgs būtu pirts apmeklējums!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu