Kad mīlestību var arī nopirkt. Zodiaka pārstāves, kuras bieži precas naudas dēļ (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Mīlestība veiksmīgās laulībās ir nozīmīga, taču, vai tai ir izšķiroša nozīme? Tā, visticamāk, uzskata dažu Zodiaka zīmju pārstāves, kuras nereti izvēlas partneri pēc viņa maka biezuma, vēsta portāls "Clubber".

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāves mīl naudu un uzskata to par galveno brīvības un iedvesmas avotu. Ja šī dāma būs nonākusi finansiālās grūtības, tas viņu var negatīvi ietekmēt līdz pat dvēseles dziļumiem, līdz ar ko šīs zīmes pārstāves bieži stājas laulībā finansiālu apsvērumu vadītas.

Tiesa, Dvīņu zīmes dāmām jāapzinās, ka šādās laulībās partneris ne vienmēr būs gatavs tām sniegt kāroto brīvību. Veiksmīga laulība paredzama ar Jaunavas un Zivs zīmes pārstāvjiem.

Svari

Svaru zvaigznājā dzimušajām īpaši svarīgs ir nevainojams izskats, un tas, kā zināms, bieži pieprasa vērā ņemamus finansiālos ieguldījumus. Viņām ir īpaši svarīgi radīt veiksmīgas un izskatīgas būtnes tēlu.

Lai saglabātu savu statusu, viņām blakus vajadzīgs raksturā spēcīgs un veiksmīgs vīrietis - šim profilam lieliski atbilst Auns, kurš spēs nodrošināt zināmu labklājību un pienācīgi novērtēt viņas skaistumu un labās īpašības.

Skorpions

Par šīs zīmes pārstāvju dzīves mērķi nereti min tieši bagāta vīrieša piesaisti. Turklāt viņas piesaista nevis vienkārši bagāti kungi, bet gan tādi, kuri savu labklājību vairo pateicoties citu darbam - viņām īpaši pievilcīgi šķiet vīrieši, kas ieņem vadošus amatus.

Skorpiona zvaigznājā dzimušajām īpaši piemēroti būs Svari, Jaunavas un Ūdensvīri - šo zīmju pārstāvji sniegs Skorpionam sapratni, atbalstu un uzticību, kas ir veiksmīgas laulības pamatā.

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušās ir tipiskas aprēķina laulību cienītājas. Šīs dāmas jau iepriekš aprēķina visas laulības dzīves nianses un neatlaidīgi iet uz sava mērķa sasniegšanu. Partnera labklājība tām kalpo par pašas statusa apliecinājumu. 

Laulībai ar Mežāzi vispiemērotākie būs Strēlnieka zīmē dzimušie, derēs arī Auni.

Zivis

Zivis nereti izvēlas partneri materiālu apsvērumu vadītas - viņas tomēr ir izslavētas ar savu mīlestību pret visu izsmalcināto un skaisto. Šīs Zodiaka pārstāves būs priecīgas, ja blakus būs turīgs cilvēks, taču, ja partneris neapmierinās arī viņu garīgās vajadzības, tās ātri vien atradīs sev jaunu mīļoto.

Zivīm ir svarīgi, lai novērtētu ne tikai viņu gaumi, bet arī uzskatus un dzīves uztveri. Šīm dāmām piemēroti būs Ūdensvīri, Skorpioni un Strēlnieki.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu