Foto ⟩ Covid-19 krīzes dēļ četrus gadus veca onkoloģiska slimniece spiesta tikties ar tēvu tikai caur stiklu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Internetā izplatās sirdi plosošs foto ar četrus gadus vecu vēža slimnieci, kura pa logu sūta gaisa skūpstu tētim, vēsta portāls "DaiyMail".

Fotoattēlā ir redzama Mila Snedona no Skotijas. Pašlaik viņai tiek veikta intensīva ķīmijterapija. Pērn novembrī bērnam tika diagnosticēta leikēmija.

Mamma palika pie bērniņa, savukārt tēvs rūpējas par otru meitu. Milas vecāki nolēma, ka labākais veids, kā aizsargāt abus bērnus, tagad ir dzīvot atsevišķi, jo vēža dēļ Milas imunitāte ir pilnībā novājināta.

Milas tēvs ik dienu nāk pie mājas un sazinās ar meitu caur logu vai sarakstās ar viņu internetā.

"Jo vairāk citi cilvēki dodas ārpus mājas un neievēro ierobežojumus, jo ilgāk mums jāpaliek izolācijā. Milai tik ļoti pietrūkst tēvs un māsa," saka Linda.

Vecāki ir nobažījušies, jo meitenei pastāvīgi nepieciešama asins pārliešana, bet donoru skaits samazinās. Turklāt pastāv bailes, ka kāds no ārstiem var būt inficējies ar koronavīrusu.

Linda cer, ka viņa iedvesmos cilvēkus ievērot karantīnas pasākumus un visus noteikumus, jo tas ir vienīgais veids, kā aizsargāt cilvēkus, kuri ir neaizsargāti pret slimībām, piemēram, viņas meita Mila.

Mila
Mila Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu