"Mājās sēžot, sāk viss "niezēt"." Latviešu hokejists Rūdolfs Balcers stāsta par pieredzi pašizolācijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: TSN_Sports/Twitter

Latvijas izlases un Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" uzbrucējs Rūdolfs Balcers videointervijā ar "RīgaTV 24" pastāstīja par savu pašizolācijas pieredzi.

Pagājušajā ceturtdienā noslēdzās Balcera obligātais 14 dienu pašizolācijas periods, ko latviešu hokejists pavadīja Kanādas pilsētā Belivillā. Uzbrucējs bija spiests pašizolēties, jo bija atgriezies no Otavas "Senators" līdz šim sezonas pēdējās izbraukuma sērijas Kalifornijā.

"Ar draudzeni esam sēdējuši mājās. Spēlējām video spēles un skatāmies filmas. Divas nedēļas esam bijuši izolācijā. Mums nav ļauts ne ar vienu tikties, ne arī kur iet," vienmuļo ikdienu pašizolācijā ieskicēja hokejists.

Balcers arī atzina, ka mēģina uzturēt fizisko formu arī mājas apstākļos: "Mēģinu kaut ko patrenēties - mājās, bez svariem nav tik viegli. Ar ierobežojumiem darbojos. Treneri mums arī kaut ko sūta. Krosiņu izeju paskriet. Jo es pats jūtu, ka mājās sēžot, sāk viss niezēt. Gribas kaut ko padarīt."

Nobeigumā Balcers aicināja līdzcilvēkus būt atbildīgus un uzmanīties: "Esiet uzmanīgi, mazgājiet rokas. Nelieniet pie cilvēkiem, pie lieliem ļaužu pūļiem. Esiet droši, esiet veselīgi un cerams tiksim šim visam pāri."

NHL šosezon latvietis ir aizvadījis 15 spēles, kurās kopumā izcēlies ar trim (1+2) rezultativitātes punktiem un lietderības koeficientu -2. Balcers lielāko daļu sezonas ir pavadījis Otavas komandas fārmklubā Belivillas "Senators", kur uzbrucējs rādīja teicamu sniegumu 33 spēlēs izceļoties ar 36 (16+20) rezultativitātes punktiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu