Video ⟩ Slavens britu bokseris izpelnās plašu kritiku par video, kurā vīriešiem māca iekaustīt savas sievas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bilijs Džo Sonderss
Bilijs Džo Sonderss Foto: Reuters/ScanPix

Britu bokseris Bilijs Džo Sonderss izpelnījies plašu kritiku par interneta vidē noplūdušu video, kurā viņš sniedz pamācību, kā vīriešiem pareizi iekaustīt savas sievas.

Konkrēto video pats sportists nebija ievietojis sociālajos tīklos, bet tas nonāca ziņu portāla "Mirror" rīcībā un strauji izpelnījās kritiku no sociālo tīklu lietotājiem.

Video redzams, kā sportists stāv pie boksa maisa un vēršas ar ziņu pie "visiem vīriem un tēviem".

"Acīmredzami situācija ar Covid-19 ir kļuvusi ļoti nopietna un mēs esam izolēti. Ja tava sieva tev kaut ko pārmet, tu mēģini būt pacietīgs, saglabāt mieru, bet pēc sestās dienas esi gatavs eksplodēt," "pamācību" iesāka Sonderss.

"Kad viņa tuvojas, un tu beidzot esi salūzis, saglabā drošību un izmanto tikai rokas. Tātad, kad viņa tuvojas un grasās kaut ko teikt, tu pēkšņi eksplodē un iesit viņai pa žokli. Šajā brīdī viņa redz baltu un nodomā, kas tikko notika," turpināja bokseris.

Saprotams, ka šāds video izpelnījās plašu kritiku no sociālo tīklu lietotājiem.

"Viņš ir absolūts kauna traips. Konstanti nomelno sportu, ko es mīlu, Mums šādus cilvēkus, kā Bilijs Džo nevajag. Viņš nekad negūs mācību," rakstīja kāds boksa fans.

Cits sociālo tīklu lietotājs uzsvēra, ka šo video nevajadzētu uztvert kā melno humoru: "Tikko redzēju Bilija Sondersa video. Kas par draņķi! Vardarbība ģimenē nav nekas smieklīgs. Bet es tik un tā redzu cilvēkus, kuri mēģina viņu attaisnot, uzsverot, ka tas ir melnais humors." 

Just seen that video Billy Joe Saunders did. What an utter scumbag, nothing funny about domestic violence at all yet I can see a lot justifying it saying it's just dark humour

Kāds cits lietotājs bija īss un konkrēts: "Daži cilvēki ir sapuvuši līdz pat pašam kodolam."

Pēcāk savā "Twitter" kontā atvainošanos, protams, ierakstīja arī pats bokseris: "Es nekad neatbalstītu vardarbību ģimenē. Ja redzētu, ka vīrietis iesit sievietei, es viņu sašķaidītu gabalu gabalos. Man pašam ir meita un, ja kāds viņai piedurtu kaut pirkstu, tas nebeigtos labi. Atvainojos, ja aizskāru sievietes un esiet svētīti."

30 gadus vecais bokseris savas karjeras laikā ir izcīnījis uzvaras visās 29 cīņās. Pirms Covid-19 straujā izplatība paralizēja teju visu sporta pasauli, britam bija paredzēta cīņa ar spēcīgo Saulu "Kanelo" Alvarezu, kurš ir Pasaules boksa asociācijas (WBA) čempions vidējā svara kategorijā. Šai cīņai bija jānotiek 5. maijā ASV pilsētā Lasvegasā, bet arī šis duelis, līdzīgi kā vairums citu sporta notikumu ir atcelts vai pārcelts uz vēlāku laiku.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu