Zodiaka pārstāvji, kuriem lieliski izdodas visus aptīt ap pirkstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Dažas Zodiaka zīmes no dabas ir pārliecinošākas kā citas. Šīs spējas var izmantot gan lai iedrošinātu un atbalstītu apkārtējos, gan lai darītu patiesi šausminošas lietas, vēsta portāls "Elite Daily".

Ikviens no mums ir kaut mazliet manipulatīvs. Tas var izpausties kā draugu pierunāšana doties uz restorānu, kurš lielākajai daļai iesaistīto nav pa kabatai, pārliecināšana paaugstināt algu, zinot, ka varētu strādāt labāk vai pat šokolādes atnešana pirms kāda īpaša lūguma. Kuru Zodiaka zīmju pārstāvji šīs taktikas izmanto visbiežāk?

Skorpions

Skorpions, bez šaubām, ir visprasmīgākā zīme manipulācijas mākslā. Gluži kā zvaigznāju reprezentējošais dzīvnieks, šīs zīmes pārstāvji tikai izskatās mazi un nevainīgi - līdz mirklim, kad iepazīstieties ar tā dzeloni. Skorpioni daudz laika pavada novērojot savu apkaimi. Tie lieliski jūt citu vājības un atceras visu, ko kāds saka, lai, vajadzības gadījumā, varētu to izmantot pret vientiesīgo pļāpu.

Skorpionu spēcīgākā spēja ir redzēt cilvēka tumšākajos nostūros, pamanīt detaļas un priekšvēstnešus, kurus pārējie palaiž garām. Skorpions saviem draugiem var būt kā īsts patiesības spogulis, ja draugi, protams, būs gatavi to dzirdēt.

Vēzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji manipulē, izmantojot savas un citu emocijas. Vēžiem ir svarīgi just, ka tie tiek mīlēti, un ja tam nav acīmredzama apstiprinājuma, Vēži nekautrēsies ar manipulācijas palīdzību likt apkārtējiem apstiprināt savu pieķeršanos viņiem. Lai arī Vēži reti kad izsaka savas domas tieši, tie ļoti labi jūt, kad kāds mēģina darīt ko līdzīgu un lieliski atpazīst melus. 

Vēžu galvenā vēlme ir mīlēt un tikt mīlētiem - reti kura horoskopa zīme ir gatava būt tik pieņemoša. 

Dvīņi

Par šo Zodiaka zīmi klīst pamatoti šausmu stāsti - Dvīņa divas sejas nemitīgi mainās. Tie lieliski pielāgojas apstākļiem un spēj izmainīties, lai iegūtu jebkura uzticību. Tiem lieliski padodas arī vērpt skaistas vārdu virtenes, liekot klausītājam noticēt lietām, kas, labākajā gadījumā, būs tikai puspatiesība. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji paliktu bagāti, tirgojot sniegu Antarktīdā. 

Dvīņu patiesās vēlmes nav kādu apmuļķot - nē, tie vēlas, lai apkārtējie paskatās un dzīvi savādāk. Dvīņus kustina neremdināma interese par pasauli - no tās var iedvesmoties, lai izmainītu savu dzīvi un atklātu pasauli no jauna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu