"Ne manas vainas dēļ šī cīņa nenotiks." Nurmagomedovs licis noprast, ka tomēr necīnīsies ar Fergusonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/Scanpix

Jaukto cīņas mākslu (MMA) zvaigzne Habibs Nurmagomedovs atklājis, ka viņš Covid-19 izraisītās pandēmijas dēļ varētu arī necīnīties ar Toniju Fergusonu, vēsta "Sport Express".

Savā "Instagram" kontā cīkstonis translējis video tiešraidi, kurā atklājis informāciju, kas pavisam noteikti satrauks UFC fanus.

"Manā rīcībā ir informācija, ka UFC gatavo cīņu vakaru, kurā jāpiedalās arī man. UFC ir vēlme šo cīņu vakaru rīkot ASV. Šobrīd es nevaru ne izbraukt no Krievijas, ne iebraukt ASV. Šobrīd notiek sarunas par to, ka cīņu vakars notiks bez manis, ja es nespēšu tajā piedalīties," trauksmaino vēsti iesāka Nurmagomedovs.

"Lūdzu, lai rīko, lai dara to pēc tās valsts noteikumiem, kurā šis cīņu vakars notiks. Es tikai un vienīgi atbalstu, ka cīkstoņi izpilda līgumsaistības un spēj nomaksāt savus rēķinus. Zinu, ar kādām problēmām saskaras daudzi cīkstoņi," turpinājis krievu sportists.

Nurmagomedovs atklāja, ka viņa vietā ar Fergusonu oktagonā izies, iespējams, cits cīkstonis: "Cik man zināms, UFC pat meklē Fergusonam pretinieku, ņemot vērā to, ka es nevaru aizlidot uz šo cīņu vakaru. Es šeit atrodos ne labprātīgi. Ne manas vainas dēļ šī cīņa nenotiks. Es pats esmu gatavs cīnīties jebkurā vietā un laikā. Turpinu trenēties arī šobrīd. Tikai nosauciet vietu un laiku. Diemžēl ir lietas, kas nav atkarīgas tikai no mums."

Šī ir jau piektā reizei, kad abiem cīkstoņiem ir ieplānota tikšanās oktagonā, bet iepriekšējās četras reizes kāds no sportistiem allaž iedzīvojās savainojumā. Šoreiz bija paredzēts, ka abi sportisti cīņu aizvadīs 18. aprīlī Bruklinā, bet Covid-19 izsludinātās pandēmijas dēļ UFC prezidents Deina Vaits bija spiests meklēt jaunu norises vietu, ko viņš arī esot izdarījis.

Sagaidāms, ka drīzumā, pēc šādiem Nurmagomedova izteikumiem sekos arī paziņojums no UFC puses.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu