Trešdienas horoskops: 1. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 1. aprīlim.

AUNS Gribēsi sev iestāstīt, ka esi mazs un nevarīgs radījums ar trauslu čauliņu. Nesāc meklēt vainas un trūkumus, kuru tev nemaz nav. Neļauj mirkļa muļķībām sagrozīt sev galvu un turi degunu stalti gaisā!

VĒRSIS Šis var izrādīties brīdis, kad tev būs jānovērš agrāk pieļautās kļūdas, jāanalizē savi darbi un vārdi. Ja saglabāsi vēsu prātu, spēsi viegli izkļūt no nejaukām situācijām, atrisināt radušos sarežģījumus.

DVĪŅI Tieksies pēc lielākas brīvības, ļoti labprāt ignorēsi apkārtējo pamācības, lūgumus. Šodien sevi sekmīgāk pierādīs ar radošo jomu saistītie Dvīņi. Mājoklis var prasīt papildu materiālos ieguldījumus.

VĒZIS Uz visu raudzīsies optimistiski. Kontaktējoties ar apkārtējiem, izrādīsi izteikti diplomātisku nostāju. Piemērota diena, lai veiktu pārrunas, risinātu sadzīviska rakstura jautājumus.

LAUVA Esi vērīgs, liktenis tev šodien sūtīs kādu svarīgu zīmi, atliks vien to pamanīt! Nebūtu vēlams darboties ar ugunsnedrošiem priekšmetiem. Mājas dzīvē notiekošais sagādās patīkamus, emocionālus brīžus.

JAUNAVA Pacietīgi virzīsi iesāktās lietas uz priekšu. Un var teikt, ka tavs darbības lauciņš ies plašumā. Varbūt ir pienācis īstais brīdis apdomāt iespēju piesaistīt vēl kādu sadarbības partneri savam projektam.

SVARI Darba lietas var būt par iemeslu stresam, taču izrādīt to nevajadzētu. Citādi priekšniecībai būs iemesls apšaubīt tavu profesionalitāti. Esi apdomīgāks, piesardzīgāks pie auto stūres.

SKORPIONS Savās aktivitātēs būsi dedzīgs un azartisks, taču uzmanies un nepāršauj pār strīpu! Proti, esi aukstasinīgāks, kārtojot juridiskos jautājumus. Attiecību jomā diena var sagādāt zināmus pārsteigumus.

STRĒLNIEKS Godkāre un iespaidīgie enerģijas krājumi palīdzēs tikt galā ar ķibelēm un sasniegt vēlamo! Par padarīto būsi patiesi lepns, un ne bez pamata. Iespējams kāpiens pa karjeras kāpnēm.

MEŽĀZIS Uzticētos pienākumus izpildīsi bez problēmām. Kāds no jaunajiem pretējā dzimuma kolēģiem var izrādīt tev uzmanības apliecinājumus. Esi delikāts, neaizvaino viņa jūtas.

ŪDENSVĪRS Lielisks brīdis, lai atklātu savas jūtas mīļotajam cilvēkam vai arī izskaidrotos ar priekšniecību. Veiksies juristiem, mediķiem, brīvo profesiju pārstāvjiem. Dienas izskaņā vēlēsies pabūt vienatnē.

ZIVIS Būsi izveicīgs, attapīgs, lieliski tiksi galā ar analītiska rakstura pienākumiem, pētniecisko darbību. Daži Zivju zīmes pārstāvji var iegūt nepieciešamos līdzekļus mājas labiekārtošanas darbiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu