Pāvela Globas aprīļa prognoze visām Zodiaka zīmēm (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: vk.com/globainstitut

Slavenais Krievijas astrologs Pāvels Globa nācis klajā ar prognozi pavasara otrajam mēnesim. Viņš apgalvo, ka šajā laikā īpaši rosīgi paliks dažādi "enerģētiskie vampīri", taču, neskatoties uz to, daudzu Zodiaka zīmju pārstāvjiem šim laiks būs veiksmīgs, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvjiem aprīlī ir gaidāma veiksme mīlas lietās - planētas un zvaigznes palīdzēs vientuļajiem Auniem atrast otrās pusītes. Profesionālajā jomā nāksies kārtīgi izvērtēt svarīga lēmuma pieņemšanas laiku - šajā laikā labāk pārlieku neiebilst pret monotonu un garlaicīgu darbu.

Šī mēneša tāpat būs noderīgs ģenerāltīrīšanas veikšanai - tas ne tikai uzlabos garastāvokli un piešķirs jaunu spēku, bet arī uzlabos enerģijas apmaiņu zem šī zvaigznāja dzimušo mājvietā.

Vērsis

Vērša zvaigznājā dzimušajiem aprīļa pirmā un pēdējā nedēļa būs samērā nestabilas - viņiem nāksies būt ļoti uzmanīgiem un vērīgiem. Labs veids, kā sagatavot sevi ikdienas cīņai, ir ieviest ikrīta rituālus. Neskatoties uz mazliet nepatīkamo mēneša sākumu un beigām, mēneša vidus šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem izvērtīsies samērā patīkams - viņus sagaida vairākas veiksmes mīlas dzīvē. Tiem Vēršiem, kuru attiecībās līdz šim valdīja nesaskaņa, izdosies saprast savu vainu vai arī piedot savai otrajai pusītei.

Dvīņi

Komunikablajiem Dvīņiem, pēc Globas teiktā, sāks veikties jau no aprīļa pirmajām dienām - "baltā strīpa" ilgs līdz pat mēneša beigām. Šajā laikā nevajadzētu slāpēt savas emocijas, īpaši pozitīvās - zem šī zvaigznāja dzimušie spēs palīdzēt apkārtējiem un vairot viņos pašpārliecinātību un prieku. Vientuļajiem Dvīņiem atrast partneri palīdzēs sava imidža maiņa, kurai pašlaik ir ļoti piemērots laiks.

Vēzis

Ģimeniskās Vēža zīmes pārstāvjiem aprīļa sākums būs visai nelabvēlīgs un pat bīstams. Līdz aptuveni sestajam datumam ir jābūt īpaši uzmanīgiem uz autoceļiem un gājēju pārejām. Astrologs tāpat brīdina, ka aprīļa pirmajā pusē nav vēlams nodarboties ar pārlieku aktīvu sportu.

Darba un karjeras jomās gaidāms visai veiksmīgs mēnesis - astrologs iesaka neaizmirst, ka labie darbi un palīdzība apkārtējiem bieži vien nāk atpakaļ ar dubultu jaudu.

Lauva

Pāvels Globa apgalvo, ka šīs karaliskās Zodiaka zīmes pārstāvjiem aprīlis būs patiesi maģisks - zem šī zvaigznāja dzimušajiem būs iespēja īstenot daudzus savus plānus un sapņus. Šis nebūs laiks, kurā nauda būs prioritāra, tādēļ svarīgāk būs pievērst uzmanībi ģimenei, atpūtai un garīgajiem meklējumiem.

Astrologs brīdina, ka šajā laikā vajadzētu būt uzmanīgiem ar savu noslēpumu izpaušanu neuzticamiem cilvēkiem. Mēneša vidus būs veiksmīgs lielāku pirkumu veikšanai un nozīmīgiem biznesa darījumiem.

Jaunava

Veiksmīgs mēnesis, lai kārtotu dažādas sadzīves problēmas un juridiskus jautājumus. Kopumā aprīlis Jaunavas zīmes pārstāvjiem būs visai pozitīvs - gaidāmas finansiālas izdošanās. Astrologs iesaka būt pašpārliecinātākiem un atteikties no liekiem kompromisiem. Šis laiks ir labi piemērots jaunu kontaktu veidošanai, kā arī attiecību uzlabošanai ar ģimeni un partneriem. Mēneša pēdējās desmit dienās Jaunavām būs spēcīgas prāta spējas, tādēļ šo laiku astrologs iesaka veltīt mācībām.

Svari

Gaidāmi īsi, taču svarīgi barucieni, lai kārtotu personīgās vai darba dzīves lietas. Svariem šajā laikā nāksies daudz komunicēt, tostarp - ar mājiniekiem. Garastāvokli uzlabos jaunas iepazīšanās - satiktie cilvēki vairos zem šī zvaigznāja dzimuši pašpārliecinātību un pavisam iespējams, ka kļūs par labiem draugiem vai pat otrajām pusītēm. Tiem Svariem, kuri jau ir attiecībās, aprīlī vajadzētu dot vairāk brīvības savām otrajām pusītēm.

Skorpions

Zem šī zvaigznāja dzimušajiem pavasara otrajā mēnesī vajadzētu vairāk laika pavadīt ar savu ģimeni - tam labi piemērota būs mēneša pirmā trešdaļa. Tiesa, tālākajā mēnesī zvaigznes garantēs veiksmi visās dzīves jomās, tādēļ Skorpioni varēs darīt, ko vien vēlas. Problēmas var sākties ap 24. datumu - šos ūdens stihijas pārstāvjus par piemeklēt negatīvas domas un nomāktība. Ar to tikt galā palīdzēs vides maiņa vai iepirkšanās.

Strēlnieks

Zvaigžņu pazinējs Strēlnieka zīmē dzimušajiem iesaka šajā laikā atbrīvoties no visa liekā. Sadzīves un profesionālo darbu vidū nedrīkst aizmirst par izklaidu un piedzīvojumiem. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem veiksmīgākais būs periods no 10 - 21. aprīlim - viņi jutīs enerģijas un motivācijas pieplūdumu.

Mežāzis

Centīgajiem Mežāža zīmes pārstāvjiem šajā mēnesī īpaši svarīgi būs mājās radīt patīkamu gaisotni - tas palīdzēs tikt galā ar emocionālitātes uzplūdiem. Aprīlī var veidoties jaunas, emocionālas vēlmes, taču būs svarīgi apdomāt katru savu soli, lai nepieļautu nopietnas kļūdas. Globa uzsver, ka šajā laikā īpaši svarīgas būs skaidri definētas prioritātes - darbu gūzmā nevajadzētu aizmirst par savu veselību un attiecībām ar tuviniekiem. Labs laiks, lai atbrīvotos no kaitīgiem ieradumiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem aprīlī būs svarīga skaidrība par savas dzīves pozīcijām gan profesionālajā, gan privātajā sfērā. Attiecībās ar apkārtējiem vajadzētu būt mazliet godīgākiem un atklātākiem. No 23. aprīļa iespējama strauja produktivitātes krišanās, tādēļ, iespējams, šajā laikā ir jāieplāno atpūta.

Globa uzsver, ka ir ļoti svarīgi sakārtot savas finanšu lietas. Liekulība un vilts šajā mēnesī radīs tikai un vienīgi negatīvas sekas.

Zivis

Ģimeniskie Zivs zīmes pārstāvji aprīlī būs pārpilni ar enerģiju - viņiem būs izteikta vēlme parūpēties par citiem un iepriecināt savus tuviniekus. Šis ir labs laiks, lai uzsāktu jaunu etapu savās romantiskajās attiecībās. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem, kuri pagaidām ir vieni, būs īpaši viegli iepazīties.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu