"Nav problēmu tevi padarīt par invalīdu." Nurmagomedovam pietuvināts cilvēks draud krievu žurnālistam, kurš kritizēja slaveno cīkstoni (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP / Scanpix

Krievu žurnālists Aleksandrs Ļutikovs saņēmis ļoti skarbus draudus no kāda Habibam Nurmagomedovam pietuvināta cilvēka, jo "Match TV" pārstāvis atļāvās kritizēt krievu cīkstoni par viņa neseno paziņojumu saistībā ar "UFC 249" norisi.

Pirmdien Nurmagomedovs savā "Instagram" kontā tiešraidē paziņoja, ka nespēj izbraukt no Krievijas, līdz ar to viņa cīņas pret Toniju Fergusonu norise šobrīd ir apdraudēta.

Manā rīcībā ir informācija, ka UFC gatavo cīņu vakaru, kurā jāpiedalās arī man. UFC ir vēlme šo cīņu vakaru rīkot ASV. Šobrīd es nevaru ne izbraukt no Krievijas, ne iebraukt ASV. Šobrīd notiek sarunas par to, ka cīņu vakars notiks bez manis, ja es nespēšu tajā piedalīties," stāstīja krievu cīkstonis.

Ļutikovs gan uzsvēra, ka cīkstonis tomēr varētu atrast veidu, kā iziet oktagonā pret Fergusonu.

"Izlidošana no Krievijas Habibam esot slēgta, bet viņam ir tā cilvēka telefona numurs, kurš izlidošanu spēj atļaut," rakstīja žurnālists, atgādinot, ka pēc Nurmagomedova uzvaras pār Konoru Makgregoru Krievijas prezidents cīkstonim iedevis numuru, uz ko var zvanīt: "Putins Habibam iedeva numuru, uz ko iespējams zvanīt jebkurā situācijā. Tagad ir lieliska iespēja pārbaudīt, vai tas strādā. Protams, ja Habibam ir vēlme 18. aprīlī aizvadīt cīņu."

Tāpat žurnālists savā "Instagram" kontā publicēja sarunas ierakstu ar aviokompāniju "Aeroflot", kurā viņš noskaidroja, ka tuvākajās dienās vēl ir iespējams izlidot no Krievijas uz Ņujorku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Помогаем сохранить главный бой #ufc249 У «Аэрофлота» есть рейс завтра и в четверг. Цена за билет - от 17 до 228 тысяч. Служба поддержки «Аэрофлота» сообщает: этим рейсом могут летать российские граждане. Так что кто хочет - вперед! Ну и очень странный момент: Хабиб говорит, что полетел в Абу-Даби 19 или 20 марта. Но этот полет был абсолютно бессмысленным, поскольку еще 17 марта было объявлено о том, что в Абу-Даби с 19 марта перестанут пускать иностранцев. #хабибнурмагомедов #хабиб #нурмагомедов #ufc #mma #мма

A post shared by Александр Лютиков (@a_lutikov) on

Šādi mediju pārstāvja ieraksti vietnē "Instagram" izpelnījās kritiku. Daudzi bija neizpratnē par žurnālista frāzi: "Protams, ja Habibam ir vēlme 18. aprīlī aizvadīt cīņu." 

Pat ja Habibam būtu iespējams izlidot no Krievijas, ir jāsaprot, ka tas tik un tā ir milzu risks un šeit runa vairs nav par bailēm no pretinieka, bet gan par karantīnas noteikumu godprātīgu ievērošanu.

Tiesa, kāds no žurnālista kritiķiem savos komentāros ietvēra reālus draudus. Kā uzsvēra pats Ļutikovs, šis cilvēks esot tā pati persona, kas pirms gada viņam zvanījusi un stādījusies priekšā kā Nurmagomedova brālēns.

Žurnālista "Instagram" kontā ievietotajā ierakstā dzirdams, ka šī Nurmagomedovam pietuvinātā persona draud Lutikovu padarīt par invalīdu: "Kaut ko neesi sajaucis, cūka? Tu gribi izplatīt informāciju, ka Habibam nav vēlmes [cīnīties]? Nav problēmu tevi padarīt par invalīdu. Es pats personīgi esmu atturējis vairākus grupējumus, kuri vēlējās sasist tavu seju."

Žurnālists uzsvēra, ka šo balss ierakstu viņš neplāno izņemt no sava konta un, ja tas tā notiks, tad tikai un vienīgi "Instagram" piekoptās politikas dēļ, jo ierakstā dzirdami vairāki rupji izteicieni.

Šī bija jau piektā reize, kad Nurmagomedovam un Fergusonam bija jātiekas oktagonā. Iepriekš viena vai otra sportista veselības problēmu dēļ cīņu atcēla. Teju uzreiz pēc krievu cīkstoņa paziņojuma sākās spekulācijas par to, kurš Nurmagomedovu cīņā pret Fergusonu aizstās.

Šeit gan jāuzdod pavisam racionāls jautājums - vai patiešām ir vērts rīkot cīņu šajos apstākļos, ja oktagonā Fergusonam pretim nestāsies Nurmagomedovs. Jo tieši šo abu vīru duelis, iespējams, ir visu laiku gaidītākā cīņa un bez viena no viņiem cīņu vakara pievienotā vērtībā ievērojami samazinās.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu