Rīgas "Dinamo" līgums pēc sezonas beidzas 21 hokejistam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" komanda
Rīgas "Dinamo" komanda Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo" komanda nākamajā sezonā būs jālipina no jauna, jo ar lielu daļu spēlētāju pēc šīs sezonas beidzas līgumi, ziņo interneta portāls "championat.com".

"Dinamo" rindās 30.aprīlī līgumi beidza šādiem ierobežoti brīvajiem aģentiem: vārtsargam Andrejam Makarovam, aizsargiem - Kristapam Zīlem un Benam Māršalam, uzbrucējiem Aleksandram Protapovičam, Rihardam Marenim, Ņikitam Setdikovam un Reinim Lejniekam.

Jau ziņots, ka zviedru aizsargs Kristofers Berjlunds nākamo sezonu aizvadīs dzimtenē, pārstāvot Jēvles "Brynas".

Pēc sezonas par neierobežoti brīvajiem aģentiem kļūs arī vārtsargs Aleksandrs Salāks, aizsargi - Nerijus Ališausks, Oskars Bārtulis, Sergejs Gimajevs, Mareks Djaloga, Metjū Majone un Kristaps Sotnieks, kā arī uzbrucēji - Koltons Giliss, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Gints Meija, Miķelis Rēdlihs un Kārters Eštons.

Citās KHL komandās no latviešu spēlētājiem līgums 30.aprīlī beidzas Maskavas "dinamietim" Mikam Indrašim, kļūstot par neierobežoti brīvo aģentu, taču portāls informē, ka ar latvieti klubs nez vai jaunu līgumu slēgs.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Spartak" savā sastāvā nepaturēs latviešus Kasparu Daugaviņu un Mārtiņu Karsumu.

Čerepovecas "Severstaļ" rindās līgums beidzies Arturam Kuldam, par kura palikšanu komandā nerunā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu