Latvijā Covid-19 gadījumu skaits pieaudzis līdz 446 (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mediķi aizsargtērpos pie telts Latvijas Infektoloģijas centrā, kurā iespēja nodot analīzes uz Covid-19.
Mediķi aizsargtērpos pie telts Latvijas Infektoloģijas centrā, kurā iespēja nodot analīzes uz Covid-19. Foto: Edijs Pālens/LETA

Iepriekšējā diennaktī Latvijā apstiprināti 48 Covid-19 gadījumi, kopējam skaitam sasniedzot 446, informēja Slimību kontroles un profilakses centrs (SPKC).

Kā informēja SPKC, iepriekšējā diennaktī veikti 1003 izmeklējumi personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19. Kopumā līdz šim veikti 15 810 izmeklējumi.

Diennakts laikā kopējais ar Covid19 saslimušo skaits Latvijā pieaudzis par 11%, liecina aģentūras LETA veiktie aprēķini. Jauno Covid-19 gadījumu pieauguma temps vakar, salīdzinot ar aizvadīto nedēļas nogali, ir nedaudz kāpis. Jānorāda, ka brīvdienās kopumā tika veikts mazāks testu skaits. Latvijā saslimšanas ar Covid-19 gadījumu skaits vidēji dienā pieaug par 18%.

28 pacienti ir stacionēti, no tiem 25 ar vidēju slimības gaitu, bet trīs - ar smagu.

Vakar tika paziņots, ka ar Covid-19 inficējušies vismaz 27 cilvēki kristīgās draudzes "Zilais krusts" vīriešu patversmē Rīgā. Starp inficētajiem ir gan patversmes klienti, gan darbinieki.

Tāpat ar Covid-19 kopumā ir inficējušies vismaz 26 medicīnas darbinieki.

Jau ziņots, ka no 13. marta līdz 14. aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu