Armands Puče izpelnījies asu kritiku no bijušā Latvijas izlases basketbolista Kristapa Valtera (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Armands Puče un Kristaps Valters
Armands Puče un Kristaps Valters Foto: LETA/Apollo kolāža

Bijušais Latvijas izlases saspēles vadītājs Kristaps Valters sociālajos tīklos veltījis skarbus vārdus plaši pazīstamajam sporta žurnālistam Armandam Pučem.

Latvijas sporta žurnālistikas leģenda Armands Puče savā raidījumā "Hattrick" pauda sporta fanu ausij ne visai patīkamus izteikumus. Jau raidījuma sākumā Puče uzdeva retorisku jautājumu, ar ko tualetes papīra žonglēšana, kas pēdējā laikā guvusi lielu popularitāti sociālajos tīklos, atšķiras no tāda olimpiskā sporta veida kā, piemēram, šķēpmešana. Kā izteicās Puče, arī tualetes papīra žonglēšanu var translēt un par to teikt uzrunas.

"Veči, kas ir tas, ko jūs darāt? Kas ir tas, ko jūs ikdienā pieprotat? Tā ir skriešana, lēkšana, trenēšanās. Kas tur ko pārplānot? Vienkārši dariet šīs lietas," teica Puče, uzsverot, ka nav nepieciešams celt paniku par to, ka sagatavošanās olimpiskajām spēlēm šobrīd ir jāpārplāno.

Žurnālists atzina, ka sports šā brīža apstākļos sabiedrībai ir sekundārs, jo bez tā ir iespējams iztikt.

Video: Armands Puče raidījumā "Hattrick" runā par pārtraukumu sportā

Tāpat Puče neglaimojošus izteikumus sportam veltīja arī jaunajā Armanda Tripāna raidījumā "Rezervēts", kur žurnālists sportistus salīdzināja ar gladiatoriem, kuru dzīves beigas ir skumjas. Tāpat sarunā ar kolēģi un vārda brāli Puče vairākkārt uzsvēra, ka sports un sportistu panākumi nebūt nav paši svarīgākie.

Šādi žurnālista izteikumi ļoti nepatika bijušajam Latvijas izlases basketbolistam Kristapam Valteram.

Vairums sociālo tīklu lietotāju, kuri atstāja komentāru pie šī Valtera ieraksta sliecās piekrist Pučem.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu