Pēc inficēšanās ar Covid-19 mūžībā devies bijušais Francijas futbola kluba "Olympique" prezidents

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pape Djufs
Pape Djufs Foto: SIPA/Scanpix

68 gadu vecumā pēc inficēšanās ar Covid-19 mūžībā devies Francijas augstākās futbola līgas kluba Marseļas "Olympique" bijušais prezidents Pape Djufs, vēsta "The Guardian". 

Otrdien Marseļas "Olympique" oficiālajā "Twitter" kontā tika publicēts ieraksts par spēka un veselības novēlējumiem cīņā ar Covid-19 kluba bijušajam prezidentam Papem Djufam. Šodien kļuvis zināms, ka 68 gadus vecais vīrietis devies aizsaulē.

"Marseļas "Olympique" ar lielām skumjām uzzināja par Papes Djufa nave. Papi marseļieši allaž atcerēsies kā vienu no labākajiem meistariem kluba vēsturē. Izsakām līdzjūtību viņa ģimenei un tuviniekiem," kluba oficiālajā "Twitter" kontā rakstīja "Olympique" pārstāvji.

Pēc tam, kad tika atklāts, ka Djufs ir inficējies ar koronavīrusu, viņa ārstēšana noritēja dzimtajā Senegālā.

Djufs dzima Čadā, bet viņam ir Francijas un Senegālas pilsonības. Uz Marseļu viņš pārcēlās 18 gadu vecumā ar mērķi uzsākt militāro karjeru, taču viņa dzīves ceļš ātri mainījās.

Pēc Parīzes Politikas zinātņu absolvēšanas Djufs kļuva par žurnālistu, strādājot laikrakstā "La Marseillaise". Vēlāk viņš kļuva par futbola aģentu - 2003./2004.gada sezonā ar Djufa gādību Marseļā spēlēja Didjē Drogbā.

Marseļas futbola kluba vadībā viņš strādāja no 2005. līdz 2009.gadam, ielikdams pamatus 2010.gada titula izcīnīšanā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu