Video ⟩ Lauris Reiniks kameras priekšā nodzen matus uz "nullīti" (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mūziķis Lauris Reiniks laikā, kad Latvijā izsludināta ārkārtējā situācija, izdomājis jaunu izaicinājumu, ar tā iznākumu drosmīgi daloties sociālajos tīklos.

Vietnē "Instagram" Reiniks publiskoja video un paziņoja, ka aicinājuma "Paliec mājās" ietvaros aizsāk jaunu izaicinājumu - "Nodzen matus". 

Publiskotajā video mūziķis stāsta, ka pārstāv to sabiedrības daļu, kura šobrīd sēž mājās un neko nedara, taču tas Reiniku pārāk nesatrauc.

"Ik pa brīdim, tāpat kā jūs, es saņemu dažādus izaicinājumus. Ļoti sarežģītus, kur cilvēkam jābūt ļoti spēcīgam, lai tos izdarītu, piemēram, jāpublicē bērnības fotogrāfija, jāpiepumpējas 10 reizes, jānodzied dziesma. [..] Es nebūšu tik drosmīgs, es piedāvāšu izaicinājumu, ko jūs katrs varat izdarīt. Un kad tad, ja ne tagad?" uzfilmētajos kadros skaidro Reiniks, pēc tam aicinot cilvēkus sekot viņa piemēram un nodzīt matus uz nullīti.

Mūziķis piebila ka būtu to darījis Bali, bet koronavīruss mainījis viņa plānus. Lauris gan brīdināja, ka pēc šā izaicinājuma var būt dusmīgs zvans no vecākiem vai draugiem.

Reiniks atklāja, ka pliks pauris viņam tagad esot tikai ceturto reizi mūžā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu