Ceturtdienas horoskops: 2. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 2. aprīlim.

AUNS Atsakies no visa, kas traucē tev normāli dzīvot, maini savus paradumus, ja nepieciešams. Liela nozīme profesionālajos panākumos būs kolēģu iedrošinājumam, morālajam atbalstam.

VĒRSIS Tieksies pēc lielākas rīcības brīvības, kā arī necietīsi melus un sīkumainību. Garastāvokļa svārstības var atstāt negatīvu ietekmi uz savstarpējām attiecībām ar draugiem, kolēģiem.

DVĪŅI Veiksmīga diena tiem Dvīņu zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar politiku un tieslietām. Tev piemitīs lieliskas iespējas pārliecināt apkārtējos par savu taisnību. Vakaru velti otrajai pusītei.

VĒZIS Atturies no asām diskusijām, jo tās ātri vien var likt zaudēt savaldīšanos, pateikt ko tādu, ko vēlāk nožēlosi. Labāk velti vairāk laika saviem tiešajiem pienākumiem, seko līdzi paveiktā kvalitātei.

LAUVA Ja kāds izsaka labu biznesa piedāvājumu, pieņem to! Šodien piemērots brīdis darba maiņai, partnerattiecību sākšanai vai pārtraukšanai. Esi izlēmīgāks, nesvārsties izvēles priekšā!

JAUNAVA Gribēsi norobežoties no apkārtējiem, darboties klusā, individuālā noskaņā. Vari veltīt laiku dokumentācijas sakārtošanai, grāmatvedības niansēm, organizatoriskiem jautājumiem.

SVARI Liela nozīme būs spējai ilgāku laiku koncentrēties monotonu pienākumu veikšanai. Ir vērts rūpīgāk ieklausīties pieredzes bagātāku kolēģu ieteikumos. Mīlas jomā diena solās būt kaislīga.

SKORPIONS Centīsies izpatikt vajadzīgajiem cilvēkiem, kaut arī tas prasīs no tevis lielu piepūli, piespiešanos. Zvaigznes iesaka aktīvāk pievērsties sportiska rakstura nodarbēm, stiprināt imunitāti!

STRĒLNIEKS Būsi emocionāli noskaņots, atklāts, labprāt dalīsies ar draugiem vai vecākiem savos pārdzīvojumos. Iespējama jauna romantiska iepazīšanās, patiesi harmoniskas savienības izveidošanās.

MEŽĀZIS Ja esi kur kļūdījies, atzīsti to un nesāc pārlieku taisnoties. Šodien no apkārtējo puses tiks cienīts tiešums un atklātība. Pēcpusdienā par sevi var likt manīt attālāks radinieks vai bērnības dienu draugs.

ŪDENSVĪRS Vēlmes šobrīd var izrādīties nedaudz utopiskas, nereālas. Arī prasības pret sadarbības partneriem būs par augstu. Vislabāk klāsies tiem Ūdensvīriem, kuri spēs rast zelta vidusceļu!

ZIVIS Mainīgums, nepastāvība var radīt galvassāpes. Centies nostiprināt sevī praktiskumu un sekot uzstādītajiem mērķiem. Naudas lietās var rasties nelielas problēmas. Nav vēlamas nakts izklaides.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu