Medijs: Rīgas "Dinamo" varētu pievienoties Zviedrijas hokeja leģendas dēls (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Filips Samuelsens
Filips Samuelsens Foto: AFP / Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" savu sastāvu, iespējams, papildinās ar diviem zviedru aizsargiem, vēsta "Sport-Express".

Viens no potenciālajiem Rīgas "Dinamo" spēlētājiem ir leģendārā zviedra Ulfa Samuelsena dēls Filips Samuelsens. Šo sezonu aizsargs aizvadīja Zviedrijas augstākās līgas komandā "Leksands IF", kur viņš 42 spēlēs guva 1 vārtus un veica 6 rezultatīvas piespēles.

Samuelsena jaunākā kontā ir vairāk nekā 500 spēles Amerikas hokeja līgā (AHL), kā arī 13 reižu aizsargs uz ledus ir izgājis Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot tādus klubus kā Pitsburgas "Penguins" un Arizonas "Coyotes".

Filipa tēvs Ulfs, kurš arī spēlēja aizsarga pozīcijā, pasaules spēcīgākajā hokeja līgā aizvadīja 1080 mačus, kuru laikā izcēlās ar 332 (57+275) rezultativitātes punktiem.

Otrs potenciālais rīdzinieku aizsardzības papildinājums ir zviedrs Lukass Jonsons. Šajā sezonā 24 gadus vecais aizsargs spēlēja Zviedrijas augstākās līgas kluba "Farjestad BK" rindās. 48 mačos hokejists izcēlās ar 16 rezultativitātes punktiem (3+13).

Jau iepriekš ziņots, ka Rīgas "Dinamo" rindas, iespējams, papildinās arī kanādietis Kriss Desouza.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu