"Brīžiem zaudēju samaņu." Slavenā krievu aktrise Lazareva Spānijā nonākusi slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu aktrise un TV šovu vadītāja Tatjana Lazareva Spānijā nonākusi slimnīcā. Par šo atgadījumu savā "Instagram" kontā stāstījusi pati māksliniece.

Lazareva atklājusi, ka pirmdienas pēcpusdienā viņa slikti jutusies un nolēmusi aiziet nosnausties. Pēc atpūtas pašsajūta neesot uzlabojusies - tieši pretēji.

"Pamodos pēc aptuveni 40 minūtēm, jau ar sāpēm vēdera kreisajā apakšējā daļā. Pietam, sāpes tik strauji kļuva stiprākas, ka nolēmu izsaukt ātro palīdzību. Sapratu, ka, acīmredzami, ar mani kaut kas nav kārtībā. Aptuveni 40 minūtes vēlāk ieradās ātrā palīdzība," rakstīja aktrise.

Ārsti Lazarevai skaidrojuši, ka vest viņu tobrīd nekur nedrīkstēja, bet aktrisei tomēr tika injicētas pretsāpju un nomierinošās zāles. Pēc tam ārsti devušies prom, brīdinot, ka, ja sāpes nepāriet nākamo 10-15 minūšu laikā, nepieciešams atkal izsaukt ātro palīdzību.

"Vieglāk nepalika. Sāka tirpt rokas. Brīžiem sāpju arī dēļ pazuda samaņa un sāku vemt," nepatīkamo pieredzi aprakstīja Lazareva.

Nākamajā reizē, kad ieradās ārsti, aktrisei tikai injicēts morfīns un viņu nogādāja slimnīcā.

"Nebija īsti skaidrs, uz kādu slimnīcu mani aizveda, jo tagad jau tās visas ir pielāgotas koronavīrusa ārstēšanai, bet man, acīmredzot, šī vīrusa nebija," turpināja aktrise.

Lazarevai steidzami esot veiktas urīna un asinsanalīzes un pēc aptuveni 15 minūtēm veikta arī magnētiskā rezonanse, kas uzrādīja nepatīkamu rezultātu.

"Magnētiskā rezonanse uzrādīja, ka manā kreisajā nierē ir 0,7 centimetrus lieli nierakmeņi," stāstīja aktrise, piebilstot, ka viņa atrodas slimnīcas nodaļā, kas ir atdalīta no koronavīrusa slimniekiem. Tāpat Lazareva atklāja, ka guļ vienvietīgajā palātā un slimnīca, viņasprāt, esot laba.

"Vienīgais, kas mani uztrauc ir tas, ka mani līdz šim ne reizi nav barojuši. Bet man pēc divu nedēļu karantīnas un nepārtrauktas rīšanas tas nāks tikai par labu," nobeigumā pajokoja aktrise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Татьяна Лазарева (@lazarevatut) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu