Lielbritānijā no Covid-19 mirst 13 gadus vecs zēns. Ģimenei no puiša nav iespējams atvadīties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: AP/Scanpix

13 gadus vecais Ismails Muhameds Abdulvanabs no Covid-19 mira pirmdien, 30. martā, ziņo portāls "Daily Mail".

Ismails kļuva par jaunāko Covid-19 upuri Lielbritānijā. Ģimenei nebija iespējams atvadīties no zēna, tādēļ tā veikusi īpašu piemiņas pasākumu.

Zēns pēc inficēšanās ar koronavīrusu tika ievietos Londonas Karaļa koledžas slimnīcā. Covid-19 inficēšanās risku dēļ, zēna ģimenei bija liegts viņu apmeklēt.

Ismaila vecāki ir satriekti par to, ka nespēja apciemot savu dēlu. "Mūsu sirdi ir salauztas. Viņš bija jauks un draudzīgs dēls, brālis un draugs. Viņa smaids mūžam sildīs mūsu sirdis."

Puisim iepriekš nebija veselības problēmu. Līdzīgi gadījumi jau notikuši arī Francijā, kad no Covid-19 mira 16 gadus veca meitene, bet Beļģija no koronavīrusa mira 12 gadus veca meitene.

Lielbritānija trešdien, 1. aprīlī, paziņojusi par 563 jauniem nāves gadījumiem ar Covid-19, kas ir pirmā reize, kad mirušo skaits diennakts laikā pārsniedzis 500, paziņojusi Veselības ministrija.

Kopējais mirušo cilvēku skaits Lielbritānijā sasniedzis 2352, liecina dati, kas apkopoti līdz vakardienas plkst.18 pēc Latvijas laika. Inficēto skaits 24 stundu laikā pieaudzis par 4324 un sasniedzis 29 474.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu