Pašizolācijā Covid-19 dēļ atrodas viens prokurors un divi prokuratūras darbinieki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Prokuratūra. Ilustratīvs attēls
Prokuratūra. Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens / LETA

Ievērojot Covid-19 izplatības noteikto ierobežojuma regulējumu patlaban pašizolācijā atrodas viens prokurors un divi prokuratūras darbinieki, lai gan nevienam saslimšana ar jauno koronavīrusu nav konstatēta, aģentūrai LETA pastāstīja prokuratūras preses sekretāre Laura Majevska.

Līdz šim pašizolācijā atradās 19 prokurori, kuri jau atsākuši veikt darba pienākumus attālināti vai darba telpās.

Tāpat viens prokurors joprojām atrodas ārvalstīs.

Prokuratūras struktūrvienību vadītāji ārkārtējās situācijas laikā savu un savā pakļautībā esošo prokuroru un prokuratūras darbinieku darbu organizē tā, lai amata pienākumi pēc iespējas tiktu pildīti attālināti, vienlaikus stingri nodrošinot likumā un prokuratūras iekšējos tiesību aktos noteikto pienākumu precīzu un savlaicīgu izpildi.

Jau ziņots, ka no 13.marta līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Jaunā koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 pēdējā diennaktī apstiprināta vēl 48 cilvēkiem, bet kopumā ar to valstī saslimuši 446 cilvēki, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Patlaban ārstniecības iestādēs ir stacionēti 28 Covid-19 pacienti, no viņiem 25 ir ar vidēju slimības gaitu, bet trīs - ar smagu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu