"Viņa piezemējās un vairs neatsaucās." Sieviete neveiksmīgas mīlestības dēļ mirst, nolecot no ceturtā stāva balkona (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dzīvojamās mājas balkons. Ilustratīvs foto
Dzīvojamās mājas balkons. Ilustratīvs foto Foto: Renāte Briede/LETA

Traģisks negadījums noticis Brocēnos, kur no kāda daudzdzīvokļu nama ceturtā stāva nolekusi un nomirusi sieviete, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Brocēnos kādas piecstāvu mājas ceturtajā stāvā atrodas dzīvoklis, kurā bieži notiek ballītes ar pamatīgu alkohola lietošanu. Dzīvoklī nereti iegriežas svešinieki, kuri mājai nav piederīgi. Viņi viesojas pie mitekļa saimnieces un sauc sevi par sievietes draugiem. Tiesa iepriekš problēmas ballētāji nebija sagādājuši.

Arī otrdien, 31. martā, vairāki cilvēki pulcējušies dzīvoklī, taču šoreiz no svētku gaisotnes nebijis ne miņas. Ciemos bija atnākusi mājokļa saimnieces draudzene, lai izkratītu sirdi un pastāstītu par savām likstām. Sieviete esot stāstījusi, ka viņas romantiskās attiecības draudējušas izjukt un viņa jutusies izmisusi.

"Viņa sastrīdējās ar savu vīrieti. Teica, ka vairs negrib dzīvot," raidījumam "Degpunktā" stāstīja mājokļa saimniece.

Pāris mirkļus vēlāk notikumu gaita strauji mainījusies. Tā kļuva traumatiska gan ciemiņiem, gan sievietei ar salauzto sirdi. Viņa sāka draudēt, ka atņems sev dzīvību un pārliecās pār balkonu.

"Es saku, Nataša, beidz, viņa sēdēja krēslā un aizlidoja. Es saku, Nataša, ko tu dari? Vienīgais, ko viņa pateica, ka mīl savu vīrieti. Es pateicu, Jura, palīdzi, es taču nevaru viņu noturēt! Viņa ir smagāka par mani. Viņa bija emocionāli nestabila. Viņai bija problēmas ar kredītiem," stāsta notikušā aculieciniece.

Neviens nepaspēja novērst nelaimi, par spīti centieniem sievieti noturēt. Viņa piezemējās zālienā un uz saucieniem vairs neatbildēja.

Mediķi izsauca apbedīšanas dienestu un policija aprunājās ar lieciniekiem. Neviens no mājiniekiem nav īsti atguvies no pārdzīvojuma un tagad cenšas saplānot draudzenes bēres.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu