"April, april!" Renārs Zeltiņš atklāj, kā pēc bildinājuma izjokojis sievu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovmenis Renārs Zeltiņš vietnē "Instagram" savā saderināšanās gadadienā pastāstīja, kā pirms četriem gadiem pēc bildinājuma izjokojis savu sievu Ievu.

"Pirms četriem gadiem, tieši 1.aprīlī, Tokijas lielākajā sakuras dārzā es bildināju savu Ievu. Tas bija neaptverami skaisti. Sapņa un vīzijas piepildījums. Ieva man teica jā, un vēlāk, jau ejot ārā no parka, es apstājos un teicu: "Ieva, april, april. Šis bija slepens izjokošanas projekts, lai noskaidrotu, cik ātrā laikā man izdotos bildināt meiteni. Paldies, tas arī viss, atdod, lūdzu, gredzenu."

Uz brīdi, uz pavisam mazu brīdi es saredzēju Ievas acu zīlītēs trauksmi un noticēšanu man.

Tas bija nekrietns un ļauns joks, bet tas nebūtu es, ja nepamēģinātu nedaudz pakacināt jauno līgaviņu.

Bet, ja nopietni, tajā dienā es ieguvu savu labāko draugu, dvēseles partneri, gādīgu sievu un, kā izrādās, atbildīgu mammu mūsu meitai.

Mēs dzīvojam tādiem mirkļiem, kas šobrīd liek saprast un novērtēt - kas ir svarīgākais dzīvē," notikumu aprakstīja šovmenis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pirms 4 gadiem, tieši 1.aprīlī, Tokijas lielākajā sakuras dārzā es bildināju savu Ievu. Tas bija neaptverami skaisti. Sapņa un vīzijas piepildījums. Ieva man teica jā un vēlāk jau ejot ārā no parka, es apstājos un teicu:" Ieva, April April. Šis bija slepens izjokošanas projekts, lai noskaidrotu cik ātrā laikā man izdotos bildināt meiteni. Paldies, tas arī viss, atdod lūdzu gredzenu." Uz brīdi, uz pavisam mazu brīdi es saredzēju Ievas acu zīlītēs trauksmi un noticēšanu man. Tas bija nekrietns un ļauns joks, bet tas nebūtu es, ja es nepamēģinātu nedaudz pakacināt jauno līgaviņu??? Bet ja nopietni, tajā dienā es ieguvu savu labāko draugu, dvēseles partneri, gādīgu sievu un kā izrādās atbildīgu mammu mūsu meitai. Mēs dzīvojam dēļ tādiem mirkļiem, kas šobrīd liek saprast un novērtēt - kas ir svarīgākais dzīvē.

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Komentāros daudzi Zeltiņa atbalstītāji un slavenie draugi iesmēja par amizanto bildinājumu, rakstot, ka vīrietis būtu par šādiem izgājieniem pelnījis "norauties", uz ko Zeltiņš atbildēja, ka mazliet jau "norāvies" gan.

Tāpat skaistais foto tapis jau pēc tam, kad izjokošanas dusmas noplakušas un abi baudījuši sakuras paradīzi.

Kā zināms, Ieva un Renārs mija gredzenus 2017. gada 7. jūnijā Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā esošajā Usmas evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Pāris kļuva par vecākiem meitai Emmai 2017. gada 20. novembrī.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu