Kuri Zodiaka vīrieši ir bezbailīgākie gultā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Nevienam nav noslēpums, ka attiecībās lielu nozīmi spēlē ne tikai kopīgas intereses, sociālais stāvoklis, humora izjūta un citas cilvēciskas īpašības, bet arī gluži vienkārša intīma pievilcība. Par to, kuru Zodiaka zīmju vīrieši gultā ir visdrosmīgākie, vēsta portāls "Postimees".

Skorpions

Šīs zīmes gandrīz vai zaudē prātu baudkārē, kad runa ir par seksu. Lai zem šī zvaigznāja dzimušo savaldzinātu, ir jāpieliek īpašas pūles: ja esi viņam simpātiska, viņš pats izrādīs iniciatīvu, bet, ja ne, uzreiz liks tev par to zināt.

Auns

Uguns stihijas pārstāvji - Auni - seksuālajā jomā nav pārāk kautrīgi. Stingri morāles principi viņiem nav raksturīgi. Sekss pirmajā randiņā vai sekss draudzības vārdā viņiem nav nekas pārdabisks. Lai Aunu ievilktu gultā, jāizraisa viņā kaisle, atklāti flirtējot, tikai, iespējams, ka viņš var nesaprast mājienus.

Strēlnieks

Diezgan bieži šīs zīmes pārstāvji lec no vienas gultas otrā, burtiski kolekcionējot seksuālos partnerus. Sekss viņiem nav nekas sakrāls, bet tikai veids, kā jautri pavadīt laiku. Viņi nebaidās no eksperimentiem un vienmēr ir gatavi piedzīvojumiem. Taču pēc kopīgi pavadītas nakts zvanu no viņa negaidi - viņš, iespējams, jau izklaidējas kaut kur citur.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu