Īpaši pikanti foto ar tualetes papīru "Instagram" modeli padara slavenu visā pasaulē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Efektīgā amerikāņu "Instagram" modele Lorena Sammersa savus "Instagram" sekotājus iepriecinājusi ar ļoti pikantiem kadriem no pašizolācijas.

Īru izcelsmes amerikāņu "Instagram" modele Sammersa ar attēlu palīdzību saviem faniem demonstrējusi to, kā pavada laiku karantīnā. Vienā no attēliem efektīgā modele kaila sēž burbuļu vannā.

Pie pikantā attēla modele paskaidrojusi no kā sastāv viņas ikdiena karantīnā: "Pavadu karantīnas laiku nedarot neko citu kā iešanu burbuļu vannās un "Animal Crossing" spēlēšanu. Kā ir ar Jums?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lauren Summer (@heylaurensummer) on

Tāpat modele visnotaļ "karstā" attēlā apspēlējusi vienu no pandēmijas laika populārākajiem produktiem. Nav noslēpums, ka ne tikai Amerikā, bet arī visā pasaulē, sākoties Covid-19 pandēmijai, viena no pieprasītākajām precēm bija tieši tualetes papīrs. Internetā atrodami daudzi video, kuros redzams, ka cilvēki, lai tiktu pie tualetes papīra, pat iesaistās dūru cīņās.

Modele šai "tualetes papīra krīzei" piegājusi ar nelielu humoru, publicējot attēlu, kurā savas krūtis aizsedz ar tualetes papīra ruļļiem. Pie pikantā attēla sieviete rakstīja: "Šādi notiek lielīšanās 2020. gadā." 

Tiesa, skaistulei bija arī nopietns ziņojums saviem sekotājiem: "Bet, liekot jokus pie malas, ceru, ka esat drošībā un rūpējaties par sevi. Mazgājiet rokas, esiet gudri, bet nekrītiet panikā (vai arī vairumā nepērciet tualetes papīru). Ar mums viss būs kārtībā! Sekojiet varas iestāžu pamācībām un esiet informēti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lauren Summer (@heylaurensummer) on

Sammersas "Instagram" kontam šobrīd ir jau vairāk nekā 2,4 miljoni sekotāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu