"McLaren" vienība spiesta samazināt atalgojumu saviem braucējiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Karloss Sainss
Karloss Sainss Foto: SIPA/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) komanda "McLaren" kļuvusi par pirmo čempionāta vienību, kas pieņēmusi lēmumu samazināt atalgojumu saviem braucējiem, lai iespēju robežās noturētu visus savus līdzšinējos darbiniekus.

Lielbritānijas F-1 komanda trešdien savā paziņojumā norādīja, ka koncentrēsies uz to, lai īstermiņā spētu noturēt visu apkalpojošo personālu.

Šī iemesla dēļ ar algu samazinājumu nāksies sadzīvot pilotiem Lando Norisam un Karlosam Sainsam, savukārt vairāki "McLaren" rūpnīcas darbinieki piespiedu kārtā bija spiesti pamest darba vietas.

Iepriekš jau ziņots, ka sezonas pirmais posms Austrālijā tika apturēts pēc tam, kad "Haas" un "McLaren" komandās tika konstatēta saslimšana ar Covid-19 vīrusu. 

Vēlāk F-1 organizatori ar nelielu laika starpību atcēla vēl vairākus posmus, bet kopumā atcelti vai pārcelti jau astoņi etapi. Pagaidām sezonas atklāšana tiek gaidīta 14.jūnijā Kanādā, tomēr paredzams, ka arī šis posms nenotiks tam paredzētajā laikā.

Pērn par seškārtējo pasaules čempionu kļuva "Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons, kuram šosezon ir iespēja atkārtot Mihaēla Šūmahera iespēto - septiņi tituli.

Šīs sezonas pēdējais posms paredzēts novembra beigās Abū Dabī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu