SPKC publicē jaunāko karti par Covid-19 izplatību Latvijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no SPKC kartes

Saslimšanu ar Covid-19 apstiprinot arī Raunas novadā, jaunais koronavīruss skāris jau 53 Latvijas pašvaldības, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Foto: SPKC

Tādējādi līdz šim Covid-19 konstatēts Jelgavas, Talsu, Tukuma, Iecavas, Ķeguma, Alojas, Mārupes, Rūjienas, Rēzeknes, Limbažu, Stopiņu, Sējas, Siguldas, Carnikavas, Garkalnes, Cēsu, Smiltenes, Aizkraukles, Vecumnieku, Bauskas, Kocēnu, Olaines, Mērsraga, Krustpils, Grobiņas, Kuldīgas, Ventspils, Aizputes, Saldus, Ādažu, Krāslavas, Alūksnes, Engures, Skrīveru, Dagdas, Raunas, Balvu, Baldones un Valkas novados, kā arī Liepājā, Rīgā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Jēkabpilī, Daugavpilī, Ventspilī un Valmierā.

Visvairāk ar Covid-19 inficēto joprojām ir Rīgā - 101 līdz 250 cilvēki. Saslimušo skaits Jūrmalā joprojām ir no 21 līdz 50, bet Jelgavā - no 11 līdz 20. Savukārt Ozolnieku, Babītes, Bauskas, Ķekavas, Salaspils, Mārupes, Garkalnes un Ogres novados inficēto skaits ir no sešiem līdz desmit.

Jau ziņots, ka iepriekšējā diennaktī tika veikti 1024 izmeklējumi personām ar aizdomām par Covid-19, infekcija apstiprināta 12 cilvēkiem.

Foto: SPKC

Latvijā kopumā veikti 16 834 izmeklējumi, infekcija apstiprināta 458 personām. 32 pacienti stacionēti, tai skaitā 29 ar vidēju slimības gaitu, trīs ar smagu slimības gaitu.

SPKC apkopotie dati liecina, ka visbiežāk ar Covid-19 slimo iedzīvotāji vecumā no 30 līdz 39 gadiem - šajā vecuma kategorijā bijuši 125 sasirgušie, kamēr vecumā no 40 līdz 49 gadiem - 93. Augsta saslimstība vērojama arī 20 līdz 29 gadus vecu iedzīvotāju vidū, kur atklāti 79 ar Covid-19 inficētie.

Foto: SPKC

Ziņa tiek papildināta...

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu