"Lauku sētu" pamet topošā tālbraucēja Dace

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

TV3 šova “Lauku Sēta” jaunā nedēļa iesākās saspringti, jo darbu kļūst ar vien vairāk. Par nedēļas darbu vadītāju tika iecelta simpātiskā Evija Misa, kura daudz labprātāk baudīja romantisku randiņu ar Armandu, savukārt Līga Eglīte, kas pēc atgriešanās šovā, ir kļuvuši daudz čaklāka, raiti tiek gala ar darbiem. Nedēļas sliņķes titulu izpelnās Dace Bullīte, kura pupiņu šķirošanā zaudē un pamet šovu.

TV3 šovā “Lauku Sēta” arvien darbs dzen darītāju – pagājusī nedēļa noslēdzās ar teju pusi nepabeigtu darbu, līdz ar to šajā nedēļā dalībniekiem savā brīvajā laikā bija jāsteidz tos paveikt – gan pļaušana, gan ravēšana, kas aizņem daudz laika. Taču gan vakarā pēc izbalsošanas, gan nākamajā rītā vagās un dārzā bija tukšums un klusums – dalībnieki esot kārtīgi atpūtušies un svinējuši. Jau no rīta tika norīkots nākamais darbs - malkas sagādāšana ziemai. Par darba vadītāju tika iecelta Evija, kura norīkoja dalībniekus malkas darbiem, bet iepriekšējās nedēļas darba vadītāji brālis Armands un Dace centās dalībniekus piesaistīt saviem iepriekš nepabeigtajiem darbiem - ravēšanai un pļaušanai.

Dalībnieku starpā izvērtās strīdi, visbēdīgākā situācija nokļuva pagājušās nedēļas pļaušanas darbu vadītāja Dace, jo pļāvējam ir beidzies benzīns un arī laika apstākļi nebija Daces pusē - slapjā laikā pļaut zāli ir neprāts! Dace jau atkal piedzīvoja nervu sabrukumu un pārējie pamatoti sāk vērsties pret Daci, sakot, ka uz Lauku Sētu nav jābrauc, ja nav gatavs strādāt un cīnīties.

Malkas sagādes darbi mežā puišus pamatīgi nogurdināja, turklāt kā izrādījās - neviena no meitenēm, izņemot Līgu, nekad nav skaldījušas malku. Meitenes sarīkoja nelielas malkas ciršanas sacensības un izrādījās - ka dažām no dāmām šis darbiņš pat iepatīkas - piemēram, pilsētniece Evija ir sajūsmā par malkas skaldīšanu un turpmāk čakli darīja šo darbiņu. Nedēļas noslēgumā dalībnieki pa pāriem pierādīja savus spēkus spraigā sacensībā ar malkas pagalēm. Spēlē uzvaru guva brālis Armands un Evija, par kuru savstarpējām simpātijām apkārtējie sačukstējās jau vairākas nedēļas. Jaunais pārītis, uzvarot spēlē, ieguva iespēju doties romantiskā atpūtā ārpus saimniecības – vērojot saulrietu, laivojot pa Ezeres upi un nakšņojot romantiskā atpūtas vietā, lāpu gaismu ieskauti. Vai intīmā atmosfēra būs satuvinājusi pārīti un naktī būs noticis kas īpašs? Kad pēc nakšņošanas teltī abi laimīgi atgriezās saimniecībā, tiem nācās izpelnīties daudzus jautājumus, gan par potenciālajiem bērnu vārdiem, gan pieteikšanos par krustvecākiem.

Saimniece bija gandarīta par nedēļas laikā paveikto - par čaklāko tika nosaukts Normunds, kurš bija uzņēmies vadītāja lomu malkas darbos, bet par slinkāko kļūst Dace, jo, salīdzinot ar pārējiem dalībniekiem, Dace darbus veica gausāk, vairāk atpūšoties un diskutējot par strādāšanu. Izbalsošanā blakus Dacei uz sliņķu / izbalsoto sola dalībnieki nosēdināja darbu vadītāju Eviju. Evija spriež, ka "iespējams, ka tas ir tādēļ, ka viņa bija pametusi Lauku Sētu, lai dotos romantiskā atpūtā," bet patiesībā Dace lūgusi dalībniekiem balsot par Eviju, lai viņai būtu vājāks pretinieks izšķirošajā spēlē. Tomēr pupiņu cīņā Evija uzvarēja Daci un Dace pameta Lauku Sētu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu