Svētdienas horoskops: 5. aprīlis (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 5. aprīlim.

AUNS Ātri iekarsīsi, būsi diezgan nesavaldīgs. Iekšējo neapmierinātību var palīdzēt slāpēt gan fiziskas aktivitātes svaigā gaisā, gan pievēršanās radošām lietām, it sevišķi dejošanai vai dziedāšanai.

VĒRSIS Brīvdienu pavadīsi absolūtā mierā un klusumā. Tev izdosies uzlādēt savas enerģijas baterijas, smelties iedvesmu jauniem darbiem. Lieliski sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi.

DVĪŅI Esi atturīgāks ar mirkļa vēlmju īstenošanu, jo tās var nesniegt kāroto gandarījumu. Komunikācijā ar ģimenes locekļiem esi atklātāks, nekautrējies paust savas patiesās domas, sajūtas.

VĒZIS Tevi vilinās gastronomiskās baudas. Visticamāk, paša spēkiem vai kopīgi ar laulāto mēģināsi pagatavot ko patiesi garšīgu, nevis skriesi uz veikalu pēc gatava produkta. Ieguldītās pūles noteikti būs tā vērtas!

LAUVA Alksi pēc jauniem iespaidiem. Savu vēlmju apmierināšanai veltīsi ne mazums laika un materiālo līdzekļu. Pielūko, lai iegribas nekļūst stiprākas par veselo saprātu, neradi liekus tēriņus!

JAUNAVA Oma tiešā veidā būs atkarīga no attiecībām ar ģimenes locekļiem. Ja izdosies saglabāt saskanīgu vidi mājās, jutīsies patiesi gandarīts. Vakarā vari palutināt sevi ar glāzi laba konjaka vai vīna.

SVARI Būsi gatavs pielāgoties tuviniekiem, pieņemt dažādus kompromisa lēmumus, lai saglabātu saskanīgu mājas atmosfēru. Dienas pirmajā pusē ieteicams doties nelielā pastaigā pa mežu vai gar jūru.

SKORPIONS Biznesa lietas var likt brīvdienu izmantot lietišķos nolūkos. Tikšanās ar sadarbības partneriem solās būt veiksmīga, it sevišķi, ja sekosi savai intuīcijai. Mājas dzīvē viss ritēs savu gaitu.

STRĒLNIEKS Šodien sāktās romantiskās attiecības var būt problemātiskākas, sarežģītākas, nekā varētu domāt. Labāk nedaudz nogaidīt ar kaislībām un šobrīd veltīt laiku garīgajai attīstībai.

MEŽĀZIS Aktīvi sekosi līdzi sabiedrībā notiekošajam. Nesteidzies ar secinājumiem, pirms neesi kārtīgi izpētījis visus nepieciešamos faktus! Ieklausies partnera viedoklī, vairāk iesaisties diskusijās.

ŪDENSVĪRS Izdoma un asprātīgums palīdzēs pielāgoties jebkuriem apstākļiem. Tavs šarms un pievilcība piesaistīs pretējā dzimuma uzmanību. Vakarā nav ieteicams sēsties pie auto stūres.

ZIVIS Pavadi laiku mājās, izbaudi brīžus, kad vari pafilozofēt par dzīvi, nesteidzīgi apcerēt nākotni. Saskarsmē ar laulāto nevajadzētu cilāt nopietnus attiecību jautājumus, jo tie var sabojāt omu, padarīt nomāktu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu