Pirmdienas horoskops: 6. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 6. aprīlim.

AUNS Ja tev jāveic pārrunas ar priekšniecību, to labāk darīt dienas pirmajā pusē. Nav izslēgts, atvasītes var nedaudz pārsteigt ar savu rīcību, pat raisīt zināmu neizpratni, sašutumu. Taču tu spēsi saglabāt savaldību.

VĒRSIS Šobrīd nav īstais laiks uztraukties par sīkumiem. Galvenais, rūpējies par veselību un velti vairāk uzmanības attiecību uzlabošanai ar tuviniekiem. Ieteicama neliela pastaiga svaigā gaisā.

DVĪŅI Gaisā tā vien virmos pavasarīgais gars, kurš nekādi neļaus domāt ne par ko citu kā vien par mīlestību. Ja pašreizējās attiecības ir pietuvojušās finišam, tad tu bez nožēlas nodosies jaunam romānam.

VĒZIS Esi pacietīgs. It visā vajadzēs pielikt dubultas pūles, lai varētu tikt pie kārotajiem rezultātiem. Nav izslēgts, vajadzēs pieņemt radikālus lēmumus, likt lietā radošu, nestandarta pieeju problēmu risināšanai.

LAUVA Tu īpaši nepārdzīvosi par līdzgaitnieku komentāriem, kritiku. Turpināsi iesākto un būsi lepns par jau sasniegto. Attiecībās ar mājiniekiem valdīs patīkama, draudzīga gaisotne.

JAUNAVA Mierīga, nesteidzīga diena, kurā varēsi paveikt daudz sīku darbu. Kādai Jaunavai radīsies jaunas idejas par peļņas iespējām, taču apkārtējā situācija liks nedaudz nogaidīt, lai realizētu iecerēto.

SVARI Pielūko, lai tu nenonāktu pats savu ilūziju, iedomu varā. Centies būt racionāls savā pieejā darba lietām, nesteidzies ar secinājumiem! Strādājot no mājām, būs lieliskas iespējas variēt ar “darba laiku”.

SKORPIONS Skorpioniem priekšniekiem būs nopietnāk jāizvērtē uzņēmuma darbinieku attieksme pret veicamajiem pienākumiem. Ierindas darboņiem vēlams veltīt nedaudz vairāk laika savai garīgajai izaugsmei.

STRĒLNIEKS Nespēsi līdz galam tikt skaidrībā par nākotnes plāniem. No vienas puses zināsi, ko un kāpēc vajadzētu darīt, no otras, rīkoties traucēs nedrošības sajūta un apkārtējie apstākļi.

MEŽĀZIS Liksies svarīgi apliecināt savus panākumus, uzspodrināt profesionālo reputāciju. Taču zvaigznes saka priekšā, ka paveiktie darbi paši par sevi runās skaļāk par jebkuru reklāmu, citu veidu slavināšanu.

ŪDENSVĪRS Mēģini noskaņoties darbam, neļaut citām lietām novērst tavu uzmanību. Intelektuālā darba veicējiem veiksmīgāka solās būt pēcpusdiena, taču tas nenozīmē, ka pirms tam vajadzētu slinkot.

ZIVIS Astroloģiskā situācija ir pateicīga visu veidu radošajām iecerēm. Neskatoties uz ierobežojumiem, tu atradīsi iespējas izpaust savas mākslinieciskās dotības. Attiecības ar otro pusīti solās būt kaislīgas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu