Andris Bulis pastāsta, kā ārkārtas stāvoklis ietekmējis viņa dzīvi un finanses (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris Bulis
Andris Bulis Foto: LETA

Ārkārtas situācija Latvijā ir ietekmējusi arī daudzas pašmāju slavenības, tai skaitā mūziķus un aktierus. Tā, piemēram, aktieris Andris Bulis izdevumam "Vakara Ziņas" pastāstīja, kā šo laiku pārdzīvo viņš.

Aktieris norādīja, ka viņam šis aizvadītais mēnesis nav bijis radošs.

"Es teiktu, ka šis ir neziņas laiks ar lielo N burtu. Es nezinu, ko es vēl citu varētu darīt savos 37 gados? Te ir tā interesantākā specifikas joma. Mēs spēlējam dažādu profesiju pārstāvjus filmās un uz skatuves. Es varu nospēlēt jebko. Bet tagad šajā situācijā, kad ir dīkstāve, izdomāt, kas es varētu būt bez savas profesijas, ir diezgan grūti. Esmu ļoti liels optimists. Ceru, ka tas, kas ir tagad, drīz beigsies un viss atgriezīsies. Ja ne tikpat labi, ja ne labāk, tad citādi," norādīja Bulis. 

Aktieris nenoliedz, ka var pienākt brīdis, kad jādomā par jauniem peļņas veidiem.

"Jā, ir iestājies vērtību pārvērtēšanas laiks. Diemžēl. Par profesijas maiņu neesmu domājis. Bet, kā citādi izpausties, būs jādomā. Jāpadomā par savām monoizrādēm. Šis ir laiks, ko var pavadīt ar ģimeni, bet tiem, kuriem ģimenes nav, varbūt ir nedaudz grūtāk. Nedomāju, ka šis ir viegls laiks mums visiem. Protams, ģimenei ir vieglāk, jo visi turas kopā," izdevumam viedoklī dalījās Bulis.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu