Video ⟩ Kivičs aicina atrast Ozolniekos pagrūsto sirmgalvi, lai izskaidrotu viņas tiesības (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EKrānuzņēmumi no video/ "Apollo" kolāža

Sestdien, 4. aprīlī, skandalozais mūziķis Andris Kivičs vērsās pie saviem atbalstītājiem sociālajā tīklā "Facebook" un aicināja ļaudis atrast Jelgavas pusē, Ozolnieku veikalā nogrūsto tantiņu, lai palīdzētu viņai vērsties tiesā par nodarīto.

"Pēc informācijas, kas šobrīd ir pieejama internetā, es šobrīd saprotu, ka tas kretīnelis ir palaists brīvībā, tas tantuks apjukumā atteicies rakstīt iesniegumu un, visticamāk, kā jau tas Latvijā parasti notiek, šis būs bez jebkādām beigām," Kivičs skaidro video.

"Savukārt, es uzskatu, ka mums visiem, "šērojot" šo video, vajadzētu to tantiņu atrast, izskaidrot, lai viņa aiziet pie ārsta, dabū ārsta zīmi par miesas bojājumiem, sasitumiem, psiholoģisko traumu, lai viņa var vērsties tiesā un lai viņa var dabūt kādu piķi no šīs situācijas," aicina mūziķis.

Andris noteic, ka ir novērojis, ka liela daļa huligānu izslīd sveikā cauri bez sodiem, jo šī nav pirmā reize, kad kādam ir nodarīts pāri.

Sameklējam tantuku pa visiem!Jelgava un Ozolnieki, pielieciet roku!

Posted by Andris Kivics on Saturday, April 4, 2020

Piektdien, 3. aprīlī, portāls "Apollo" jau ziņoja, ka par divu metru distances neievērošanu kāds vīrietis brutāli nogrūda zemē sirmgalvi. Valsts policija ir uzsākusi administratīvo lietvedību par huligānismu un miesas bojājumu tīšu nodarīšanu pensionārei Ozolniekos.

Video: Par divu metru distances neievērošanu, vīrietis nogrūž zemē sirmgalvi

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu