Video ⟩ Dveins "The Rock" Džonsons māca meitiņai mazgāt rokas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dveins Džonsons māca meitai mazgāt rokas
Dveins Džonsons māca meitai mazgāt rokas Foto: instagram/therock

Amerikāņu aktieris un profesionālais cīkstonis Dveins "The Rock" Džonsons (Dwayne 'The Rock' Johnson) savā "Instagram" publicējis sirsnīgu, bet vienlaikus audzinošu video ar savu mazo meitu.

Laikā, kad ASV plosās koronavīrusa epidēmija, 47 gadus vecais aktieris nolēmis savai meitiņai iemācīt elementāru piesardzību - ievērot higiēnu un bieži mazgāt rokas, turklāt darīt to divdesmit sekundes. Tieši šādu roku mazgāšanas ilgumu iesaka mediķi.

Publicētajā video Džonsons redzams ar savu gadu veco meitiņu, kuras vārds ir Tia, vannasistabā mazgājam rokas. Lai noturētu meitiņas uzmanību, Dveins sāk dziedāt viņai paša ieskaņoto kompozīciju "You're Welcome" no "Disney" animācijas filmas "Moana" (Vaiana), kura vēsta par kādu sešpadsmitgadīgu polinēziešu meiteni, kuras misija ir glābt savu zemi.

"Palieciet veseli un drošībā!" video beigās novēl tēvs ar meitu.

Noskaties! 

ASV šobrīd inficēto skaita ziņā ir līdere. Līdz šim ir apstiprināti vairāk nekā 245 000 jauna koronavīrusa gadījumi – vairāk nekā jebkurā citā valstī, kā arī vairāk nekā 6000 nāves gadījumu no tā izraisītās slimības Covid-19. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu