Lielbritānijas premjerministra līgavai parādījušies Covid-19 simptomi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Boriss Džonsons un Kerija Simondsa
Boriss Džonsons un Kerija Simondsa Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas premjerministra Borisa Džonsona līgavai Kerijai Simondsai parādījušies Covid-19 tipiskie simptomi, vēsta portāls "Sky News".

32 gadus vecā sieviete pašlaik ir pāra pirmā bērna gaidībās. Neskatoties uz to, ka sieviete publiskās vietās nav devusies, viņa ietilpst riska grupā.

Savā "Twitter" kontā sieviete rakstīja, ka jau nedēļu viņa pavadot guļot gultā, jo viņai parādījušies Covid-19 simptomi. Viņa stāsta, ka neesot bijusi vajadzība veikt koronavīrusa testu, jo tagad jau jūtoties krietni labāk.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka marta izskaņā premjerministrs Džonsons saņēma pozitīvu Covid-19 testu.

Džonsonam bijuši viegli simptomi - "temperatūra un pastāvīgs klepus". Viņš ievēro pašizolāciju un turpina vadīt valdību Covid-19 krīze laikā, pateicoties "tehnoloģiju brīnumiem".

Džonsons pateicās Nacionālā Veselības dienesta darbiniekiem, kā arī visiem, kas strādā, lai palīdzētu valstij pandēmijas laikā. Viņš vēlreiz uzsvēra, ka palikšana mājās ir fundamentāli svarīga, lai apturētu vīrusa izplatību.

Lielbritānijā līdz šim apstiprināti vairāk nekā 41 000 inficēšanās gadījumu ar koronavīrusu un vairāk nekā 4300 nāves gadījumu no Covid-19.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu