Lavilenjē pretendē uz "starptautiskā paškarantīnas" čempiona titulu

LETA/REUTERS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais olimpisko spēļu čempions francūzis Reno Lavilenjē ir atradis veidu, kā saglabāt sacensību garu koronavīrusa Covid-19 radīto ierobežojumu laikā, rīkojot "starptautiskas paškarantīnas sacensības", sestdien skaidroja sportists savā "Twitter" kontā.

Kamēr lielākā daļa elites sportistu cenšas atrast veidus, kā saglabāt sportisko formu, atrodoties tikai savās mājās, 33 gadus vecais bijušais pasaules rekordists pilnībā izbauda priekšrocības, ko viņam sniedz savās mājās Francijas centrā esošais kārtslēkšanas sektors.

Lavilenjē, kurš izcīnīja olimpisko zeltu Londonā un sudrabu - Riodežaneiro, sestdien sociālajā tīklā "Twitter" ievietoja video ar lēcienu, kurā viņš Overņā ieskrējās pa dārza celiņu un 5,61 metru augstumā zem koši zilām debesīm pārvarēja latiņu.

"20. diena", viņš raksta par videoklipu, kam pievienoja paša komentārus. "Viss tiek kontrolēts. Prieka asaras manā sejā pēc mana šodienas sekmīgā lēciena 5,61 metru augstumā starptautisko paškarantīnas sacensību laikā."

Lai arī šis sasniegums krietni atpaliek no personiskā rekorda 6,16 metri, ar ko viņš 2014.gadā izbeidza Ukrainas kārtslēcēja Sergeja Bubkas 20 gadu ilgušo hegemoniju šajā sporta veidā pasaules rekordista statusā.

Lavilenjē arī atklāja, ka tuvojas savam "mājas pasaules rekordam" 5,85 metru augstumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu