Medvedevai karantīna netraucē - slavenā krievu daiļslidotāja aizlidojusi uz Japānu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Titulētā Krievijas daiļslidotāja Jevgēņija Medvedeva savā "Instagram" kontā publicējusi attēlu, skaidrojot, ka dodas uz Japānu.

Daudzi sportisti Covid-19 straujās izplatības dēļ ir spiesti atrasties pašizolācijā, bet krievu daiļslidotāja Medvedeva no Kanādas aizlidojusi uz Japānu. Savā "Instagram" kontā 20 gadus vecā sportiste skaidrojusi pieņemto lēmumu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Evgenia Medvedevа (@jmedvedevaj) on

"Mana karantīna, kas bija obligāta pēc atgriešanās Kanādā no ASV, ir noslēgusies. Esmu bijusi pašizolācijā vairāk nekā divas nedēļas. Ledus laukumi un sporta zāles Kanādā ir slēgtas, nekas nestrādā," pārlidojuma skaidrojumu iesāka Medvedeva.

Turpinājumā daiļslidotāja uzsver, ka uz Japānu dodas profesionālu apsvērumu dēļ.

"Kā jau jūs zināt, šajā Jūnijā Japānā norisināsies ledus šovs "Prism on Ice". Ņemot vērā, ka uz nenoteiktu laiku tiek slēgtas Japānas un Kanādas robežas, kopā ar manu komandu nolēmām aizlidot jau laicīgi. Esmu drošībā un viss ir labi. Lūdzu, esiet droši un rūpējieties par saviem mīļajiem," stāstīja daiļslidotāja.

Medvedeva savas karjeras laikā divas reizes ir izcīnījusi olimpisko sudrabu, kā arī tikpat reižu triumfējusi pasaules čempionātā daiļslidošanā, pievienojot arī vienu šo sacensību bronzas godalgu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu