Internetā nopludinātā prinča Ārčija dzimšanas apliecība atklāj iepriekš mazzināmus faktus par Meganu Mārklu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Megana Mārkla.
Megana Mārkla. Foto: Reuters / Scanpix

Pagājušajā nedēļā internetā par apspriešanas objektu kļuvis Saseksas hercogu pirmdzimtā dēla Ārčija dzimšanas apliecība - tajā parādīti mazzināmi fakti gan par bērna mātes vārdu, gan oficiālo nodarbošanos, vēsta portāls "Mirror".

Dokumentā minēts, ka Megana Mārkla oficiāli tiek uzskatīta par Lielbritānijas princesi - šo titulu, neskatoties uz Saseksas hercogu aiziešanu no britu karaļnama, neviens oficiāli nav atcēlis.

Dzimšanas apliecība ir samulsinājusi daudzus karaliskās ģimenes fanus un sekotājus - tajā minēts, ka "princese" ir Meganas profesija, nevis tituls, gluži tāpat, kā tas ir prinča Harija gadījumā. Analoģiski tas nozīmē, ka princeses pienākumi un tituls ir arī prinča Harija brāļa Viljama sievai Keitai Midltonei.

Dokumentā tāpat minēts Meganas Mārklas pilnais vārds - Reičela Megana. Šis līdz šim ir bijis visai mazzināms fakts, jo sievieti jau kopš bērnības visi ir uzrunājuši otrajā vārdā.

Jau vēstīts, ka Saseksas hercogu pāris tagad ir pārvākušies uz Losandželosu ASV, kur Megana Mārkla ir ieguvusi jaunu darbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu