"Kā var nosaukt Nurmagomedovu par gļēvuli?" Krievu cīkstoņa kritiķus nosoda Jemeļjaņeko

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Savas domas par Habiba Nurmagomedovu nepiedalīšanos ilgi gaidītajā cīņā pret Toniju Fergusonu atklājis arī skandalozais Krievijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aleksandrs Jemeļjaņenko, vēsta "Sport Express".

Aizvadītajā nedēļā MMA pasauli satricināja ziņa, ka, iespējams, visu laiku gaidītākā UFC cīņa starp Nurmagomedovu un Fergusonu nenotiks, jo krievu cīkstonis nebija gatavs pandēmijas laikā pamest Krieviju. Pēcāk pats Nurmagomedovs izteicās, ka viņam vēl pat nav zināms, uz kuru valsti būtu jādodas, lai aizvadītu cīņu. Tagad arī pats UFC prezidents ir paziņojis, ka Nurmagomedovs 18. aprīli tik tiešām necīnīsies.

Daudzi interneta lietotāji un arī MMA cīkstoņi, tai skaitā arī Fergusons Nurmagomedovu par šādu lēmumu kritizēja. Savas domas šajā jautājumā sarunā ar "Sport Express" atklāja arī skandalozais krievu cīkstonis Aleksandrs Jemeļjaņenko.

"Cilvēkiem nav ko darīt, tāpēc arī ir vēlme izteikt savu viedokli. Vēl vairāk - viens cilvēks "Instagramā" uztaisa vairākus lietotājus - no viena raksta, no otra pats sev atbild, bet no trešā atbalsta sev līdzīgi domājošos. Tā cilvēkiem arī rodas viedoklis. Kā var nosaukt Nurmagomedovu par gļēvuli? Viņš ir UFC čempions. Viņš tajā dzīvo un visu dzīvi ir pavadījis cīnoties. Ja cilvēkam nav iespējas pamest Krieviju, ko tad darīt," stāstīja Jemeļjaņenko, atgādinot, ka Nurmagomedovs, ievērojot UFC instrukcijas, jau bija devies uz Abū Dabī, jo bija paredzēts, ka cīņa notiks tieši tur.

"Kur šeit vainīgs ir Habibs? Viņš aizlidoja tur, kur viņu arī neielaida. Tad organizējiet viņam cīņu šeit. Visi sēž un gudri runā. Visiem gribas izteikt viedokli, bet kad tu cilvēkam pajautā, kāpēc tādas runas, tad atbilde ir pamatota uz viņa paša viedokli. Neargumentēts viedoklis taču nevienam neinteresē," noslēgumā teica Jemeļjaņenko.

Šī ir jau piektā reize, kad abu cīkstoņu duelis ir rezervēts, bet dažādu iemeslu dēļ tiek atcelts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu