Pusaudži, vēloties izrādīties draugu un klasesbiedru priekšā, Ķengaragā brutāli piekauj savu vienaudzi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Vairāki pusaudži, vēloties parādīt savu varenību draugu un klasesbiedru lokā, uz ielas piekāvuši savu vienaudzi, bet video ievietojuši internetā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Par šo atgadījumu raidījumam paziņojis kāds Ķengaraga rajona iedzīvotājs. Viņš padalījās ar video materiālu, kurā iemūžināti vairāki jaunieši, kuri Maskavas ielas 285. nama otrā korpusa iekšpagalmā, piekauj un pazemo savu vienaudzi.

"Labdien! Es domāju, ka sabiedrībai ir jāzina, ko dara jaunieši. Es domāju, ka nedrīkst šo situāciju tā atstāt. Žēl tā puiša – ņirgāšanās! Ko dara paši vecāki, kā audzina savus bērnus," raksta kāds vietējais iedzīvotājs.

Vismaz divus, pietiekami stiprus sitienus pa seju, puisis dabūja 12 cilvēku acu priekšā – to atklāj nejauši incidenta aculiecinieki, kas tobrīd gājuši garām. Acīmredzot, pusaudži, par spīti visiem ieviestajiem drošības pasākumiem, apzināti pulcējušies, lai piedalītos puiša pazemošanā.

"Tas nav normāli. Jauniešiem nav ko darīt, turklāt viņi ņirgājas par ne īpaši veselu cilvēku, ja es pareizi sapratu. Es vecāku vietā paņemtu siksnu un parādītu viņam. Sadotu pa ausīm tā, ka svilst. Protams, ka tā nav pareizi darīt. Aizvainot vienaudžus, tas ir absolūti nepareizi," uzskata kāds vietējais iedzīvotājs.

Vietējie, kas vēlas palikt anonīmi, atklāj, ka lielākā daļa no tīņu bara uz Ķengaragu atbraukuši no Bolderājas. Galvenie sitēji bijuši divi puiši, bet izrēķināšanās motīvi joprojām neesot zināmi.

"Viņš tam puisim tik stipri iesita pa kāju, ikru apvidū un uz augšu. Tas puisis nokrita uz zemes un viņš viņu sāka spārdīt ar kājām. Kādēļ viņi uz šejieni atbrauca – neviens nezina. Es vietējiem bērniem vaicāju, neviens nezina," sacīja cita vietējā iedzīvotāja.

Par šo incidentu tagad ieinteresējušies policisti. Diemžēl uz šo brīdi likumsargi komentārus nesniedz, vien norāda, kā sakarā ar kautiņu ir saņemts iesniegums un tas tiks izskatīts. Brīvdienās, viens no tracī iesaistītajiem, publicēja atvainošanās viedo, kur cietušajam palūdza piedošanu. Šķiet, tas tas darīts ne jau tāpēc, ka mocījuši sirdsapziņas pārmetumi. Tas varētu būt vecāku vai apkārtējo spiediena rezultāts.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu