Klepus un temperatūra. Diānai Kubasovai, kura atrodas Bali, radušas aizdomas par inficēšanos ar Covid-19 (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Veiksmīgā pašmāju modele Diāna Kubasova šo ārkārtas situācijas laiku ir devusies aizvadīt Bali. Nu viņa sociālajos tīklos no Bali pastāstīja, ka varētu būt inficējusies ar koronavīrusu. 

"Biju pazudusi pāris dieniņas, jo man bija temperatūra, slikti jutos, un visi mājās tā jutās. Mēs šeit esam trīs slimnieciņi," savu sakāmo iesāka modele.

Viņa pastāstīja, ka jau piecas dienas viņai ir temperatūra 38,5ºC, kaulu laušana, drebuļi, slikta ēstgriba, bezspēks, neliels sauss klepus un kakla sāpes. 

Foto: Instagram/ dianakubasova

"Protams, mums ir aizdomas, ka tas varētu būt koronavīruss, bet tikpat labi, protams, tā var būt arī vienkārši gripa, tāpēc gribētos uzzināt, kas tas ir un kas tas nav," paskaidroja modele, piebilstot, ka šīs dienas laikā dosies veikt testu.

Pēc tam Kubasova piebilda, ka Bali ir ļoti grūti atrast veidus, kā veikt koronavīrusa testus, - sieviete zvanījusi uz neskaitāmiem numuriem, taču visos tiek novirzīta zvanīt kādam citam, jo neviens nav informēts par notiekošo.

"Informācijas trūkums šeit ir briesmīgs. Un sakontaktēt kādu ir vienkārši nereāli, tā ka es pat nezinu - ja kādam paliks slikti, ko mēs darītu, kā varētu izsaukt, piemēram, ātros," satraukumu neslēpa modele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? DAY OF SILENCE ? ⠀ Šodien Bali ir Nyepi diena jeb Klusuma diena. Tie ir hinduistu svētki, kuri ir unikāli Bali salai. Tie ir svētki, kurus vietējie pavada klusējot, gavējot un meditējot. ??‍♀️ Šajā dienā sala ir pilnīgi paralizēta. ❌ Neviens nedrīkst iziet no mājām, ieslēgt gaismu, nekas nestrādā, nebrauc mašīnas, arī lidosta ir slēgta (un ne tikai šogad - Covid-19 laikā)... un nedrīkst nodarboties ar baudpilnām aktivitātēm... ??‍♀️ ⠀ Ja policija noķer kādu uz ielas, tad ne tikai būs jāmaksā sods, bet var nonākt pat cietumā! ? ⠀ Kaut kā šīs veselības krīzes viducī, šķiet ļoti piemērota un saprotama diena! ? ⠀ Vai Tu biji dzirdējis (-usi) a par šādu dienu❓. ⠀ ?????? Today is Nyepi in Bali - a "Day of Silence". It is a Hindu celebration mainly celebrated in Bali. Nyepi, a public holiday, is a day of silence, fasting and meditation for the Balinese. ⠀ It is basically a complete lockdown. No-one can go out of their homes, turn on lights, nothing is working, there is no traffic and... one should be not engaging in any pleasurable activities... ??‍♀️ If police catches you outside, a fine will be introduced and you can even go to prison! ? ⠀ Anyways, what an appropriate day in the midst of the health crisis. ? ⠀ Had you heard about this day before❓

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?This is how my quarantine shopping looks like! ?⁣ ⁣ Mans karantīnas šoppings izskatās šādi! ? Šajā laikā cenšos ēst pēc iespējas vairāk augļu un dārzeņu, lai tas aizņem vismaz 80% manas diētas. Zinu, ka Latvijā ar augļiem ir pašvaki, taču apelsīni, kivi, ananasi ir laba izvēle - jeb viss, kas ir mizojams (lai nomizotu nevēlamo pesticīdu kārtu nost). ???⁣ Interesants informācijas avots par imunitàti un gļotu samazināšanu organismā @living_mucus_free - varbūt Tev noder! ⁣ ⁣ Bali ir īsta augļu paradīze - šodien nopirku maisu mangustīnu, 2 lielas papajas, 6 mango, 4 pitayas, ķekaru banānu un par to visu samaksāju mazāk kā 10Eur. ? Man šķiet es šeit palikšu par frutārieti ?⁣ ⁣ ✅ Vai Tu zināji, ka labākie C-vitamīna avoti ir dzeltenā paprika, kale kāposts, kivi, brokoļi, briseles kāposti, papaja, un protams apelsīni un citroni. ?⁣ Kurš ir Tavs mīļākais dabīgais C vitamīna avots❓⁣ ⁣ ?? ?? ?? ⁣ In this turbulent time I try to eat as much fruits and vegetables I can, so that it constitutes at least 80% of my diet. I know that in many countries it is hard (and expensive) to buy fruit in this time of the year, but oranges, kiwis and pineapples are usually not hard to find and are a good choice, because you can peel them together with the terrible coat of pesticides. ???⁣ Interesting source of information about immunity and reducing mucus in our bodies is @living_mucus_free ⁣ ⁣ Bali is a real fruit paradise - today I bought a huge bag of mangusteenes, 2 large papayas, 6 mangoes, 4 pitayas and a bunch of bananas and for all of that paid less than 10Eur. ? Isn’t that amazing! I think I’m becoming a fruitarian here! ?⁣ ⁣ Did you know that the best vitamin-C sources are yellow paprika, kale, kiwi, broccoli, brussel sprouts, papaya and of course oranges and lemons! ?⁣ Which is your favourite natural source of vitamin C❓

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu