Internetu šokē video, kurā pasaulslavenais aktieris Ezra Millers žņaudz sievieti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters

Sociālajos tīklos kopš vēla svētdienas vakara ir parādījies video, kurā mūziķis Ezra Millers kādā Islandes bārā sācis žņaugt sievieti. 

Neskatoties uz neskaidrībām par to, vai videoklips ir joks vai reāls konflikts, Millera vārds uzņemto kadru sakarā ir izskanējis visā pasaulē, cilvēkiem veidojot pat "mēmes" par redzēto.

Bāra "Prikið Kaffihús" pārstāvji izdevumam "Variety" apstiprināja, ka video redzamais notikums bija nopietns incidents un vīrietis, kurš tiek identificēts kā Millers, tika izraidīts no telpām. Incidents noticis 1. aprīlī ap pulksten 18:00 Reikjavīkas centra bārā, kuru Millers bieži apmeklē. Konflikts izcēlies, jo Millers kļuvis dusmīgs par to, ka viņam sākusi uzbāzties pusaudžu fanu grupa. 

Pats aktieris notikušo nav komentējis.

Septiņu sekunžu videoklipā redzams, kā kadros redzamais vīrietis saka: "Tā, tu vēlies cīnīties? Tu tiešām vēlies to darīt?!" jaunai sievietei, kura, šķiet, jokojoties gatavojas cīņai un smaida.

Pēc tam Millers satver sievieti aiz rīkles un nogrūž zemē. Tajā brīdī filmētājs lūdz mūziķi apstāties un pārtrauc filmēt notiekošo.

Video jau ir izraisījis asu reakciju no sociālo tīklu lietotāju puses, cilvēkiem paužot šoku par šādu rīcību.

Aktieris attēloja galveno lomu populārajā filmā "Fantastic Beasts", kā arī ir paredzēts kā galvenās lomas atveidotājs D.C. komiksa "The Flash" ekranizācijai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu