"Tu esi latviete, kurš tev te palīdzēs?" Agate Muceniece par šķiršanos no slavena krievu aktiera (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/agataagata

Latviešu aktrise un bijusī Krievijas aktiera Pāvela Priļučnija sieva Agate Muceniece "Youtube" platformā sāka savu raidījumu par šķiršanās tēmu, atklājot detaļas arī par savu privāto dzīvi.

Aktrise sarunu šovā, kura pirmā viešņa bija mūziķe Rita Dakota, atzina, ka lēmumam par šķiršanos mēģinājusi saņemties gadu, jo tieši pirms tik ilga laika radušās problēmas viņas un Priļučnija laulībā. 

Publiski par abu laulības galu tapa zināms šā gada sākumā.

"Man šķita, ka tas ir slikts posms, ka tas drīz beigsies. Tā rezultātā, jo vairāk es piedevu, jo vairāk cilvēks atļāvās. Publiskā puse bija liels traucēklis. Man šķita, ka es visus sarūgtināšu," paskaidroja aktrise. 

Šovā Muceniece paskaidroja, ka aktieris bieži uzvedies neadekvāti, izvirzījis dīvainas prasības vai aizliegumus. Tomēr, kā norāda aktrise, viņa pati ļāvusi ar sevi šādi izrīkoties. 

"Vainas izjūta joprojām man ir liela problēma," piebilda aktrise. 

Izrādās, ka Priļučnijs sākotnēji bijis pārliecināts, ka Muceniece no viņa nešķirsies; aktrise citē sava bijušā vīra teikto: "Tu esi latviete, kurš tev šeit palīdzēs?" 

Tomēr, pēc aktrises teiktā, galvenais ir pārstāt baidīties un sākt rīkoties. 

Māksliniece gan norādīja, ka joprojām mīl savu bijušo vīru, tomēr šis esot pareizais lēmums. Viņa piebilda, ka pēc šķiršanās daudz lietoja alkoholu, tomēr saprata, ka tas nepalīdz. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu