Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

UFC daiļava turpina priecēt fanus ar foto no ikdienas situācijām, kuros redzama pilnīgi kaila

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau aizvadītajā nedēļā skaistā UFC cīkstone Peidža Vanzanta nāca klajā ar vairākiem ļoti pikantiem attēliem. Sportiste "kailo tēmu" ir turpinājusi arī šonedēļ, savā "Instagram" kontā publicējot vairākus izaicinošus attēlus. 

Kā jau minēts, pagājušajā nedēļā slavenā cīkstone savā "Instagram" kontā publicēja vairākus attēlus no ikdienišķām situācijām, piemēram, treniņa un ēst gatavošanas. Tiesa, gan Vanzanta, gan viņas dzīvesbiedrs Ostins Vanderfords ir kaili.

Tagad sportiste savu fotosesiju papildinājusi ar vēl trim ļoti pikantiem attēliem. Vispirms cīkstone sūtīja ļoti savdabīgu sveicienu saviem kaimiņiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Howdy neighbors ?

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Pēcāk pāris publicēja foto, kurā redzams, kā viņi nodarbojas ar dārza darbiem. Pie attēla cīkstone rakstīja: "Spēlējamies dubļos. Dzīve ir pārāk īsa, lai tavi nagi allaž būtu tīri." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Play in the dirt. Because life is too short to always have clean fingernails.

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

"To sauc par mākslu. Jūs tāpat nesaprastu..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s called art, you wouldn’t understand....

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Visbeidzot, cīkstone ievietoja attēlu, kuru pavisam noteikti novērtēs arī viņas amata brālis Konors Makgregors, jo tieši ar viņa ražotā viskija zīmola "Proper No. 12" bija "piesedzies" Vanderfords, bet Vanzantu piesedza kartupeļu čipsis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our two favorite things... ? ?

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Skaistā amerikāņu cīkstone vairākkārt ir atklājusi, ka ar savu "Instagram" kontu viņai izdodas nopelnīt daudz vairāk nekā aizvadot cīņas oktagonā. Savas karjeras laikā 26 gadus vecā cīkstone ir aizvadījusi 12 cīņas, uzvarot astoņas no tām. Vēl nesen cīkstone ārstēja rokas lūzumu, bet šobrīd ar viņas veselību jau viss ir kārtībā un, kā redzams, viņa atsākusi arī treniņus. Tāpat viņa ir piedalījusies arī amerikāņu šovā "Dejo ar zvaigzni".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu