Kā atpazīt Zodiaka pārstāvjus pēc uzvedības sociālajos tīklos? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Pandēmijas laikā šķiet, ka visi ar dubultu jaudu ir atgriezušies sociālo tīklu apritē - kā gan rīkoties citādāk, ja nav iespējams satikt savus draugus dzīvē? Ieskaties joku horoskopā - vai tas atbilst arī tev?

Auns

Auni ir ļoti aktīvi sociālo tīklu lietotāji - viņu profils ir viņu tēla precīzs iemiesojums. Šiem uguns stihijas pārstāvjiem patīk sazināties, komentēt, novērtēt un izteikt savu viedokli. Šīs zīmes pārstāvji gan reti paši "piesakās draudzēties" - viņiem ir grūti spert pirmo soli.

Vērsis

Vērši no sociālajiem tīkliem ir "atkarīgi" vismazāk no visiem Zodiaka pārstāvjiem. Viņi nejūt īpašu vilkmi pēc virtuālas komunikācijas - Vēršiem visvienkāršāk un interesantāk ir sazināties ar cilvēkiem reālajā dzīvē. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir skopi ar komentāriem, reti spiež "man patīk", kā arī ir pasīvi citās aktivitātēs sociālajos tīklos.

Dvīņi

Šie gaisa stihijas pārstāvji ir mūždien atvērti saziņai - daudziem Dvīņiem sociālie tīkli ir pasaule, kurā tie var pilnīgi atvērties. Dvīņi parasti ir daudzu kopienu biedri, viņi nepārtraukti kaut ko raksta, komentē vai novērtē. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ļoti patīk apmeklēt savu draugu, kolēģu un paziņu profilus, taču viņiem ir interesanti pat to cilvēku profili, ar kuriem Dvīņi nav pazīstami.

Vēzis

Vēžiem sociālajos tīklos nav īpaši daudz draugu, to vidū nokļūst tikai "izredzētie". Šīs horoskopa zīmes pārstāvji īpaši daudz nekomunicē virtuālajā pasaulē un tai pievēršas tikai galējas nepieciešamības gadījumā. Vēžu profilā neatradīsiet neko lieku, ne saites uz citām lapām, ne komentārus un pat ne liekus cilvēkus. Tie ļoti uzmanīgi seko, lai to profilā valdītu ideāla kārtība.

Lauva

Lauvas bieži cenšas sociālajos tīklos izveidot otru dzīvi. Virtuālajā pasaulē tie viņi izliekas izteikti skaistāki, veiksmīgāki un gudrāki nekā patiesībā. Profila attēlam Lauvas izvēlas visskaistāko bildi ar mērķi, lai tā savāktu pēc iespējas vairāk "man patīk". Šīs zīmes pārstāvji cenšas darīt visu, lai kaut kā atšķirtos no neskaitāmajiem citiem sociālo tīklu lietotājiem - tieši tāpēc Lauvas tik bieži dalās ar savādu informāciju un ievieto neparastus ierakstus.

Jaunava

Jaunava no citiem atšķiras ar loti ierobežotu informācijas daudzumu profilā. Tas nav tādēļ, ka Jaunavas cenšas kaut ko noslēpt - šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vienkārši neuzskata par vajadzīgu daudz par sevi rakstīt. Virtuālajā pasaulē, gluži kā reālajā pasaulē, Jaunavas, bieži ļauj vaļu savam pedantismam un rūpīgi seko visiem "man patīk", komentāriem, profila apmeklētājiem un, protams, gramatikas kļūdām savā un citu rakstītajā.

Svari

Svaru aktivitāte sociālajos tīklos bieži atspoguļo viņu garastāvokli un pozīciju. Šis ir tas gadījums, kad no sociālā tīkla ieraksta par cilvēku var uzzināt visu. Svaru "jaunumu lenta" ir pilna ar pamācībām par vērtībām, draudzību, daiļradi un mīlestību. Svari ir ļoti sabiedriski, tāpēc tiem ir daudz virtuālo draugu, taču lielākā to daļa ir realitātē mazpazīstami cilvēki.

Skorpions

Zem šī zvaigznāja dzimušie sociālajos tīklos ir visai asi un nežēlīgi sarunu biedri. Skorpioniem patīk izteikt savu viedokli, un viņi nebaidās palikt nesaprasti. Dažādos sociālajos tīklos viņiem nav daudz draugu, bet tiem, kas ir, Skorpioni cītīgi komunicē. Virtuālajā pasaulē Skorpioni mēdz būt visai emocionāli, un tas atspoguļojas viņu ierakstos un bildēs.

Strēlnieks

Strēlnieki dievina sākt jaunas draudzības, tieši tāpēc vini brīvajā laikā labprāt "sēž" sociālajos tīklos. Viņiem ir ļoti daudz "draugu" un Strēlnieki cenšas tiem visiem arī pievērst uzmanību. Strēlnieki izvairās no asām diskusijām, nekad nevienu neapvaino un vienmēr aicina visus uz mieru un saticību.

Mežāzis

Mežāži nav bieži viesi sociālajos tīklos, taču, pat esot tur, viņi cenšas uzsvērt savu pārākumu, neatkarību un panākumus. Draugu sociālajos tīklos zem šī zvaigznāja dzimušajiem ir maz, jo draudzību tie uztver ļoti nopietni un nekad nepievienos saviem draugiem nepazīstamus cilvēkus.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem patīk komunikācija sociālajos tīklos. Nereti virtuālā dzīve viņiem kļūst nozīmīgāka nekā reālā. Neskatoties uz to, Ūdensvīri ar citiem sazinās virspusēji, jo vairāk pieraduši ir komunicēt realitātē.

Zivis

Kad zem šī zvaigznāja dzimušie ieiet sociālajos tīklos, šķiet, ka viņiem apstājas laiks - viņi tik ļoti iedziļinās virtuļājā pasaulē, ka atpakaļ uz reālo tiem nemaz negribas. Sociālajos tīklos Zivis atrod atbildes uz daudziem svarīgiem jautājumiem un draugu daudzie ieraksti viņus uzmundrina un motivē. Sociālajos tīklos dzīve šķiet vienkāršāka, priecīgāka un saprotamāka.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu