Video ⟩ Neparasts atradums pludmalē. Ģimene pastaigas laikā atrod cilvēka galvaskausa daļu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Kādai ģimenei pastaiga Vakarbuļļu pludmalē, netālu no Lielupes ietekas Rīgas jūras līcī, beigusies ar interesantu atradumu, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Pa gabalu tas esot izskatījies kā dzīvnieka galvaskauss, taču, ieskatoties vērīgāk, atpūtnieki sapratuši, ka tā, iespējams, tomēr ir cilvēka ķermeņa daļa.

"Pakonsultējāmies ar pazīstamu stomatologu, stomatologs apstiprināja, ka tas ir cilvēka žoklis," stāsta aculieciniece.

Par atradumu nekavējoties tika ziņots vietējiem policistiem. Kundze izstāstījusi savu atrašanās vietu un sagaidījusi likumsargus. Izmeklētāji iepakojuši žokli maisā un aizbraukuši.

"Visticamāk, žoklis ilgu laiku nogulējis ūdenī. Kauls ir melns, bet zobi tādā kā tērauda pelēkā krāsā. Piefiksēja visu. Mūsu dati policijā arī ir. Tālāk viņi darīs savu darbu, veiks izmeklēšanu un varbūt viņiem izdosies atklāt kādu noslēpumu," teic žokļa atradēja.

Nav izslēgta arī versija, ka žokli uz pludmali atnesuši dzīvnieki vai putni un pārējās cilvēka mirstīgās atliekas meklējamas meža masīvā. Šobrīd likumsargiem par neparasto atradumu ir maz kas sakāms.

Uzsākts kriminālprocess pēc nodaļas, kas saistīta ar noziedzīgiem nodarījumiem pret cilvēka veselību un dzīvību. Žoklis tiks nosūtīts uz ekspertīzi. Nav izslēgts, ka šis pavisam nelielais miruša cilvēka fragments kļūs par nozīmīgu pieradījumu kāda smaga nozieguma izmeklēšanā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu