Porziņģis neizpelnās "Mavericks" fanu atbalstu kluba simboliskās izlases balsojumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" savā "Twitter" kontā aicināja fanus balsot par vienības visu laiku simbolisko piecinieku.

"Mavericks" ir nākuši klajā ar pieciem spēlētājiem, kurus fani iebalsojuši kluba visu laiku simboliskajā pieciniekā. Likumsakarīgi, ka četri no šiem pieciem vīriem bija daļa no kluba pirmās un šobrīd vienīgās čempionu titula komandas 2011. gadā. Simboliskajā piecieniekā bija atrodami sekojoši spēlētāji:

Saspēles vadītājs: Džeisons Kids ("Mavericks" rindās spēlēja no 1995. - 1997. gadam un no 2008. - 2012. gadam)

Uzbrūkošais aizsargs: Džeisons Terijs (2005. - 2012. gads)

Vieglais uzbrucējs: Luka Dončičs (2018. - ...)

Spēka uzbrucējs: Dirks Novickis (1999. - 2019.)

Centrs: Taisons Čendlers (2011. - 2015.).

Uz vietu centra pozīcijā kandidēja arī latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš fanu balsojumā ierindojās otrajā vietā aiz jau pieminētā Čendlera. Par latvieti savu balsi atdeva 37% no balsotājiem, bet Čendleru atbalstīja 51%. Vēl uz centra pozīciju simboliskajā pieciniekā kandidēja aizvadītā gadsimta "Mavericks" spēlētāji Marks Agvairs un Sems Perkinss, kurš vairāk laika tomēr pavadīja spēlējot tieši spēka uzbrucēja pozīcijā.

Aptauja norisinājās "Twitter" vietnē un ilga 24 stundas. Par centra pozīcijas spēlētājiem nobalsoja 4203 fani. 

Porziņģis šosezon debitēja "Mavericks" rindās un līdz sezonas pārtraukumam vidēji mačā izcēlās ar 19,2 punktiem, 9,5 bumbām zem groziem un 2,1 bloķētu metienu. Turpretim Čendlers divās sezonās Dalasas kluba sastāvā vidēji spēlē guva 10,2 punktus, izcīnīja 10,4 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,1 pretinieku metienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu