Kolorado "Avalanche" komandā jau trešais spēlētājs inficējies ar Covid-19 vīrusu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kolorado "Avalanche" hokejisti
Kolorado "Avalanche" hokejisti Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībā Kolorādo "Avalanche" otrdien konstatēts jau trešais saslimšanas gadījums ar Covid-19 vīrusu, vēsta NHL.

Kā vēsta līgas mājaslapā publicētā informācija, Kolorādo klubā ar vīrusu inficējies jau trešais cilvēks. Personas vārds netiek atklāts, taču vienība norāda, ka spēlētājs ir paškarantīnā un nav kontaktējies ar pārējo komandu.

Iepriekš saslimšana ar Covid-19 vīrusu tika konstatēta arī Rūdolfa Balcera pārstāvētajā Otavas "Senators", taču komanda neatklāja vai starp piecām personām ir arī spēlētāji.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka NHL šīs sezonas atlikušās spēles, iespējams, varētu arī tikt neizspēlētas, otrdien paziņoja komisārs Gerijs Betmens.

Betmens otrdien sarunā ar vienu no līgas televīzijas partneri "NBC Sports Network" (NBCSN) pirmo reizi publiska atklāja, ka arī viņu nu jau māc bažas par atlikušo sezonu, jo ASV Covid-19 vīruss pēdējās dienās ir tikai pieņēmies spēkā.

NHL sezonu pārtrauca marta vidū neilgi pēc tam, kad par šādu lēmumu izšķīrās Nacionālā basketbola asociācija (NBA). Šajā sezonā regulārajā čempionātā atlikušas 189 spēles, taču pastāv iespēja, ka ne visas tiks aizvadītas, jo jau trešdien līgā bija paredzēts "play-off" sākums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu